Окупаційні війська під Бахмутом втрачають по батальйону в день, - Резніков

НОВИНИ 19.05.2023 Коментарі 0

Окупаційні війська під Бахмутом втрачають по батальйону в день. При цьому загальна кількість втрат ворога на Бахмутському напрямку становить до 70 тисяч вбитими та пораненими.

Про це повідомив міністр оборони Олексій Резніков у кулуарах україно-американського форуму, передає кореспондент РБК-Україна.

"За нашими оцінками, вони (росіяни, - ред.) по батальйону в день там (під Бахмутом, - ред.) втрачають і продовжують це робити", - сказав Резніков.

Він наголосив, що захисники Бахмута роблять важливу річ: вони зменшують наступальний потенціал росіян і таким чином не дають їм піти у наступ на інших ділянках лінії фронту.

"Якщо порахувати, я думаю, на сьогодні до 70 тисяч втрат росіяни зазнали лише на бахмутському напрямку, маю на увазі вбитих та поранених разом", - заявив міністр.

Додамо, що важкі бої за місто Бахмут продовжуються. За даними Міноборони, українські військові продовжують просуватися на флангах під містом. Зокрема, Сили оборони звільнили близько 20 квадратних кілометрів у Бахмутському районі.

Фото – Getty Images

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: