Добровольці білоруського полку «Пагоня» готують лукашенкові «вогняний сюрприз»

НОВИНИ 20.09.2022 Коментарі 0

Бійці білоруського полку «Пагоня» покпинили зі самопроголошеного президента Білорусі лукашенка, який нещодавно на камеру колов дрова для європейських лідерів.

Телеграм-канал «пул первого», який виствітлює чи не кожен крок «ябацьки», 14 серпня виклав відео, де диктатор орудує імпортною сокирою, розколюючи колоди. Поруч із ним тим самим займається сергій тетерін – колишній очільник федерації тенісу Білорусі, а тепер бізнесмен. У своїй резиденції у Дроздах на околиці Мінська лукашенко веде діалог, підігруючи своєму покровителю у москві та путінській пропаганді, яка лякає Європу «довгою зимою».

«Найбільшу енергетичну кризу вже називають «апокаліпсисом», і тут нашим сусідам точно не до жиру. А також не до вибору – «ялинка чи береза»! Турбота, звичайно, про людей. Втім, навіть Дуді з Моравецьким замерзнути не дамо», - лунають репліки двох пузанів путінських плазунів.

Через декілька днів інформаційні ресурси білоруського полку добровольців «Пагоня» поширили відповідь для лукашенка.

«Олександр лукашенко коле дрова, щоби посміятися з демократичної Європи. А ми колемо дрова для самого лукашенка. Тому що багаття – це саме те, на що заслуговує диктатор. І він віддав у лапи путіну нашу кохану Білорусь. А кохану – не віддають!» - каже боєць на відео.  

Читайте також матеріал «Газпром»: конвульсії безпорадної пропаганди, у якому розвінчано лякалки російського монстра, який путін використовує як зброю.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: