Декілька важливих тез із Мюнхенського безпекового форуму

ОКРЕМА ДУМКА 20.02.2023 Коментарі 0

США та ЄС уже думають, як судитимуть Путіна, «лікуватимуть» ментальність русні та відновлюватимуть архітектуру безпеки.

На Мюнхенський безпековий форум (МБФ) увагу обовʼязково потрібно звертати, оскільки його учасники формують контури світового правопорядку.

2007-го ботоксний на МБФ задерся з усім світом, заявивши: його гола-боса держава претендує бути надімперією. Відтоді кремль почав вдало залякувати Європу своїми ракетами.

2020-го Мюнхенський форум фактично благословив російського фюрера на війну з Україною, популяризувавши план «розпаювання» України, включно із Кримом і Донбасом.

Настрій МБК-2023 – антипутінське просвітління та дике бажання прочистити авгієві конюшні кремль від путіна, а голови русні – від імперіалізму.

У тезах це виглядає так:

Допомога Україні. Її доцільність навіть не обговорювали, йшлося про нарощення швидкості підтримки Києва.

Прем’єр Британії Ріші Сунак запропонував подвоїти військову допомогу ЗСУ, а також дати Україні «захист до того, як вона стане членом Альянсу».

Говорили про нові озброєння, ракети дальнього радіуса ураження та F-16. Генсек НАТО Єнс Столтенберг переконував, що з передачею літаків жодного затягування немає, на постачання треба більше часу, тоді як під контрнаступ вже розгортаються системи ППО та передаються танки.

Лідер республіканців (!!!) у Сенаті США Мітч Макконнелл зізнався, що передав би Україні винищувачі F-16, якби мав повноваження: треба надати Києву все необхідне, щобb перемогти у війні з РФ якнайшвидше. Країни Заходу мають «прискорити процес, відкинути бюрократію», заявив Макконнелл.

Допомога Україна стала тактичним питанням. Стратегічно політики ламали голови над тим, що робити з безпекою у світі та як  після перемоги покарати русню.

«Увесь світ має притягнути РФ до відповідальності», - Сунак.

«Поразка Росії у війні має включати військовий програш, але не обмежуватися ним. Частиною російської поразки, зокрема, має стати позбавлення РФ «колоніальної ментальності», - Макрон.

«Війна Путіна в Україні є глобальною війною, як з точки зору її впливу на продовольчу та енергетичну безпеку, так і з точки зору її наслідків для міжнародно визнаних норм», - прем'єр Британії та віцепрезидентка США Камала Гарріс. Провідні держави світу після перемоги України формуватимуть нову архітектуру безпеки.

Уся мюнхенська конференція де-факто перетворилася в одну велику шифрограму для фюрера: виграти йому не вдасться!!! Найпотужніші країни світу вважають цю війну глобальною, і тому вже не стоятимуть осторонь. Питання часу, коли Сі Дзіньпін спокуситься на «печеньки» Заходу, і перейде на бік світла: протидії китайському колабораціонізму учасники форуму приділили окрему увагу.

Наступного разу захід «гратиметься в Кашпіровського» 21 лютого: Байден виступить у Польщі, намагаючись вкотре дистанційно вгамувати амбіції фюрера.

Телеграм-канал «Орестократія»

Фото lemonde.fr

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: