Білоруси у Польщі тренуються скидати лукашенка. Московити шоковані

РОЗСЛІДУВАННЯ 19.06.2023 Коментарі 0

Рашисти «перезбудились» після появи статті у британських медіа про підготовку «білоруських бойовиків для скидання лукашенка» на теренах Польщі. Сусідню країну в кремлі й без того особливо «люблять». А тут ще й улюблену вусату болонку ліліпутіна хтось хоче ліквідувати – нечуване неподобство!

Рашапропагандисти почали бризкати отрутою після появи репортажу в британській The Times про підготовку під Познанню «білоруських бойовиків» для усунення від влади самопроголошеного бульбофюрера. У матеріалі нібито йдеться про те, що «заняття з бойової підготовки організувало формування BYPOL, що складається з колишніх співробітників білоруських спецслужб, які покинули країну під час протестів 2020 року».

Із посиланням на голову угруповання автори статті зазначили, що в Польщі вже протягом декількох місяців бойову підготовку проходять сотні білоруських громадян. При цьому також відзначили, що раніше BYPOL уже влаштовувало диверсійні операції на території Білорусі.

Великим прогресом можна вважати цитування британського першоджерела, з якого можна довідатись занадто багато: «Ми спробували піти мирним шляхом. [Але] держава ніколи не здобувала свою свободу без крові», - сказав газеті один із білорусів із позивним Дід, 60-річний електрик. «Моя донька не знає, що я тут. Я сказала їй, що їду грати у пейнтбол. [Але насправді] я приїхала сюди <...>, щоби готуватися до бою за Білорусь», - заявила 42-річна волонтерка із позивним Хижак. На думку ще одного білоруса, який тренується там,  цей момент може настати, «коли Російська Федерація піде [з Білорусі]».

Рашапропагандисти не забули вказати, що за їхньою інформацією, у березні самопроголошений очільник Білорусі повідомляв про затримання «терориста українських спецслужб» і понад 20 його пособників, які причетні до диверсії щодо російського літака А-50 на аеродромі «Мачулищі» під Мінськом наприкінці лютого. За словами лукашенка, диверсанта готували представники СБУ, а білоруська опозиція допомагала затриманому ховатися у країні. Атаку він здійснював за допомогою дронів, а під час операції диверсант застосовував «високі технології».

Опісля роздмухану рашапропагандистами тему прокоментували й вуса пєскова: рупор ліліпутіна зазначив, що «Мінськ разом із москвою готові протистояти спробам дестабілізації».

  • Складно сказати, про що саме там йдеться. Але очевидним залишається одне: це те, що і в Мінська, і у москви дуже багато недругів, і навіть ворогів, - підкреслили вуса пєскова.

І наголосили, що конкретними даними щодо підготовки перевороту в Білорусі не володіють. Можна подумати, що якби володіли, то поділилися б із загалом…

«Звісно, серед них (очевидно, ворогів – ЗІФ) є і ті, хто хоче спокуситися на стабільність Білорусі, рф. Звісно, що і Білорусь, і ми спільно готові рішуче протистояти таким спробам», - підкреслив писок ліліпутіна.

Рашапропагандисти не могли не нагадати і про те, що говорять у тій же Польщі стосовно Білорусі та її подальшої долі. Мовляв, ще раніше польський ексзаступник міністра оборони генерал Вальдемар Скшипчак заявляв, що у Білорусі готується «переворот», і в ньому можуть бути задіяні білоруси, які зараз беруть у бойових діях на стороні України. За його словами, Варшава готова надати допомогу озброєним формуванням, які виступають проти лукашенківської влади.

Польщею рашисти вже давно на своїх болотах лякають дітей. Тепер сюди долучили й страшних білоруських бойовиків. Але заголовки в рашапропагандистських ЗМІ на кшталт «Times дізналася про підготовку в Польщі Хижака та Діда для повалення лукашенка» все одно звучать якось… смішно.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: