Білоруси готують повстання проти режиму лукашенка

НОВИНИ 12.09.2022 Коментарі 0

Приблизно 200 тисяч білорусів підписалося під планом «Перемога», реалізація якого дозволить звільнити Білорусь від прокремлівського режиму лукашенка.

Таку цифру в ефірі Belsat озвучив представник Об’єднаного перехідного кабінету з питань відновлення правопорядку й ініціативи ByPol ​​Олександр Азаров.

Частина із цих 200 тисяч осіб перебуває за межами Білорусі, але основна маса – всередині країни.

«Удар буде зісередини. Ми готуємо саме таке повстання, можна сказати, потужний сценарій. Але, звісно, ​​запускатимемо лише в самому крайньому випадку – можливо, інші способи допоможуть перемогти. Але ми фактично готуємо силовий сценарій… Білоруси, які перебувають за кордоном і які проходитимуть навчання – вони нам дуже потрібні всередині країни»,цитує  Олександра Азарова Belsat.eu.

За його словами, охочих долучитися до захищеного інформаційно та безпеково плану «Перемога» є вдосталь. Зараз триває активна підготовка учасників. Підготовлено навіть групу дівчат.

Силовики лукашенка час од часу повідомляють про затримання людей, які приєдналися до плану «Перемога». Проте Олександр Азаров запевняє, що план захищений, а інформація про учасників плану нікому не доступна, оскільки зашифрована на серверах.

«Якщо влада говорить про цей план, то цей план дієвий. Тому вони бояться цього плану. Інакше би не звертали уваги та не змушували людей брехати, що вони нібито підписалися на план і були за це затримані», – припускає пан Азаров і наголошує, що подальший хід «Перемоги» багато в чому залежатиме від подій в Україні.

Фото arhivach.ng

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: