У Львові створили благодійний фонд «Вільна Білорусь»

НОВИНИ 12.09.2022 Коментарі 0

Допомога білорусів Україні в досягненні перемоги над спільним ворогом – Росією, створення умов для деокупації Білорусі та відновлення суверенітету білоруського народу над державою і захист прав білорусів в Україні – такі цілі благодійного фонду «Вільна Білорусь».

«Дуже символічно, що 8 вересня, в день, коли відзначають одну з найбільших перемог над Московською державою, відбулася реєстрація благодійної організації Благодійний фонд «Вільна Білорусь». 508 років тому об’єднане військо литовців, українців і білорусів під проводом Костянтина Острозького перемогло російське військо. Час об’єднатися і повторити славні сторінки нашої спільної історії», - написав на своїй сторінці у FB очільник новоствореного фонду, керівник Білоруського кризового центру у Львові Олексій Францкевич.

За його словами, одними з основних завдань організації є консолідація зусиль білорусів в Україні та за її межами для допомоги українському народу в боротьбі з російською військовою агресією, проведення інформаційної кампанії, спрямованої на формування антивоєнної громадської думки в Білорусі, інформування населення про воєнні злочини російських окупантів та їх білоруських пособників проти українського народу, сприяння демократичним силам Білорусі у протидії деспотизму й авторитаризму…

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: