10 днів, що вразили путінізм

ПЕРЕКЛАДИ 03.10.2022 Коментарі 0

21 вересня диктатор-сатаніст оголосив рішення про необхідність величезної гекатомби з боку «глибинного народу» в ім'я нічого. Ім'я їй «часткова» могилізація з метою відправити в інший світ від 300 тисяч до 1 млн. росіян. Сьогодні багато говорять про якісь темні сили, які працюють над захопленням влади, розганяючи трансфер в ім'я Патрушева, Кадирова, Суркова та ще низки ждунів. Серія фатальних системних помилок кремлівця номер один різко підвищує їхні шанси на Кремль.

Російське суспільство нарешті побачило всю непривабливість свого становища завдяки поведінці виконавців відведення мужиків на фронт. Військкоми звірствують і наживаються на народній біді, як останній раз у житті, торгуючи відстрочками. Процес комплектації збірної аматорської орди йде з космічними труднощами, добиваючи хисткі підпірки путінізму. Пара оленярів Шойгу-Собянін після 22-ох років вставання з колін прямо заявили: у Москві військкомати «не в тому стані»... «Друга армія світу» здатна була освоювати бюджетні потоки, але з наданням військових послуг не склалося.

Перший негативний ефект пов'язаний з найантигуманнішим, нелюдським підходом. Кремль сприймає росіян як витратний матеріал. Мобілізованим не забезпечують людських умов; немає нормального озброєння; як показало відкликання Думою проекту закону про держгарантії їх сім'ї та діти отримають до похоронки шиш; система загрібає всіх без розбору, а тому мотивація воювати – біля нуля.

Другий ефект – категоричне відторгнення всього, що пов'язане з чинною владою. Міноборони та його спікери – справжні антилідери громадської думки. Адже вони просто нескінченно брешуть, гіперболізуючи «перемоги» та замовчуючи про поразки. Конашенков став синонімом слова «шарлатан», на тлі якого МММ згадується як чесний бізнес-проект.

Таку ж огиду викликають турбопатріоти, що біжать до Монголії та Грузії, зриваючи Z-символіку, депутати-туристи на кшталт Мілонова та переліцовані пропагандони.

70% росіян у тривожному настрої за даними ФОМ, адже за запевненнями узурпатора «ми ще нічого не починали».

Наступна помилка Путіна після ЧМОбілізації зі секретом – клоунада з «референдумами» на тимчасово окупованих територіях України. Технічно фарс зроблено жахливо навіть за мірками Росії. Жодній озвученій цифрі підтримки ідеї вступу Донецька, Луганська, Херсона та Мелітополя до складу РФ вірити не можна. Явка в умовах бойових дій нульова, опитування були на окремих частинах території окупованих регіонів, голосували «на коліщатках», кого опитували – один Бог відає. Краще би взагалі цього балагану не запускали – довіра до нелегальної анексії була би вищою. Після непоганої постановки з «референдумами» міжнародна підтримка реінкарнації Гітлера звузилася до рівня спікера парламенту Зімбабве з прізвищем Муденда. Радості просто повні штани.

Заключним акордом десяти днів путінського безслав'я стала блякла церемонія анексії чотирьох областей України до складу РФ. Пересічні росіяни зовсім не раді подібному «розширенню», оскільки їхньої думки ніхто не питав.

60 тисячна чорна меса із зігнаних під стіни Кремля бюджетників та студентів показала всю нікчемність великого «збирача» земель.

Чим «окошелиться» на бутті російських ваньок подібний поворот, сказати напевно не можна. У світовій історії не було прецедентів приєднання того, що не контролюється повною мірою. Повний ідіотизм. А нові жорсткі санкції Заходу напевно поховають перекинуту горілиць ресурсократію.

Паніку у лавах радикалів посіяли повідомлення, що окупантів вибили з Лимана вже наступного дня після проголошення «приєднання» до РФ чотирьох областей України. Особливо сильно підгоріло у Кадирова, котрий закликав лінчувати пораженців. Цікава деталь: перехідний період анексії триватиме до 1 січня 2026 року... Немає сумнівів: після Путіна Росію у всіх сенсах доведеться знову перезбирати заново.

Телеграм-канал «Злой одессит»

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: