Діти з Миколаївського інтернату відпочили у Карпатах

НОВИНИ 03.10.2022 Коментарі 0

МБФ «Оберіг надії» та відпочинковий комплекс «Масада» подарував вимушено переселеним дітям незабутні літні канікули у Карпатах.

Президентка МБФ «Оберіг надії» Марія Яремчук спільно із власником відпочинкового комплексу «Масада» Павлом Хареною організували для дітей із Миколаївського інтернату незабутні канікули у мальовничих Карпатах.

Керівництво фонду невпинно шукає волонтерів, інвесторів та благочинців, які допомагають рятувати дитячі життя, втілювати їхні маленькі мрії та дарувати радісні мить у нелегкий для усіх нас час. Цієї осені, завдяки ініціативі Павла Харени та МБФ «Оберіг надії», під очільництвом департаменту освіти та науки Львівської обласної військової адміністрації 60 вимушено переселених дітей вирушили у незабутню мандрівку Карпатами. 

Відпочинковий комплекс «Масада» у с. Ільці (смт. Верховина), який розташований серед мальовничих соснових лісів, на цілий місяць прихистив у своїх стінах дітей, які, завдяки злагодженій роботі команди дитячого табору змогли відволіктись від проблем сьогодення та насолодитись щасливим безтурботним дитинством.

- Зустріч із цими дітьми подарувала мені незабутній життєвий досвід. Коли я вперше їх побачила, мені захотілось обійняти і пригорнути кожного, показати їм, що світові не байдужа їхня доля. Було відчуття, що це усе мої діти, такі щирі, добрі, прекрасні діти, які прагнули любові та піклування, - ділиться емоціями президентка МБФ «Оберіг надії» Марія Яремчук.

Завдяки співпраці Павла Харени із різноманітними міжнародними місіями діти були забезпечені розвиваючими іграми, книжками, смаколиками й іншими необхідними речами. Цікаві екскурсії та різноманітні розваги не давали нікому засумувати, завдяки чому перебування у таборі перетворилось на яскраву та незабутню пригоду.

- Ми дуже тішимось, що у дітей буде такий класний експіріенс, яскравий гарний спогад, про часи, які повпливали на всіх нас. Діти з Миколаївського інтернату покинули домівку, покинули рідне місто, як і дуже велика кількість українців сьогодні. Дуже важливо в такі турбулентні періоди знаходити якісь яскраві спогади, тому що людська доброта вміє лікувати та гоїти рани як дітейтак і дорослих, які відчули на собі що таке війна, – сказала Марія Яремчук.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: