росія обстріляла ринок у Костянтинівці на Донеччині – 16 людей загинуло: відео

НОВИНИ 06.09.2023 Коментарі 0

Вороги завдали удару по місту Констянтинівка, що в Донецької області. На цей час відомо про 16 загиблих та 28 поранених.

Про це повідомив глава МВС Ігор Клименко у телеграмі.

"Постраждали 44 особи: 16 загинуло та 28 травмовано. Серед потерпілих - рятувальник.  

ДСНС та поліція проводять пошуково-рятувальну операцію. Триває розбір завалів.

Парамедики поліції та лікарі надають медичну допомогу травмованим. 

Надзвичайники оперативно ліквідували пожежу площею 300 квадратних метрів. Пошкоджено близько 30 торгових павільйонів", - сказано у повідомленні.

Президент України Володимир Зеленський у телеграмі опублікував відео, на якому зафіксовано момент удару по ринку у Констянтинівці. Він також зробив допис: "Коли хтось у світі ще намагається мати справу з чимось російським, це означає заплющувати очі на реальність. Наглість зла. Зухвалість підлості. Повномасштабна нелюдь.

На цей час удар російських терористів убив 16 людей у місті Костянтинівці, Донецька область. Звичайний ринок. Магазини. Аптека. Люди, які нічим не завинили. Багато поранених. На жаль, кількість загиблих і постраждалих може ще зрости.

Мої співчуття всім, хто втратив рідних!

Якнайшвидше треба перемогти це російське зло".

Генпрокурор Андрій Костін про обстріл Костянтинівки: "Ринок, магазини, аптека, житлова багатоповерхівка... Такі "військові" цілі обрала собі рф для ракетного удару в будній день по центру Костянтинівки. Це прифронтове місто, чим і користуються нелюди аби вбивати мирних українців. 

Вже відомо про 16 загиблих, серед них дитина. Понад 30 поранених. Розпочато провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни. 

Знайдемо і тих, хто здійснював цей підступний удар, і тих, хто віддавав злочинний наказ".

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: