російські брехуни запустили дезінформацію про нібито наші втрати під Селидовим

НОВИНИ 13.02.2024 Коментарі 0

російські пропагандисти запустили дезінформацію про нібито втрати Сил оборони України під Селидовим у Донецькій області. Про це у Телеграм повідомив командувач Оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" генерал Олександр Тарнавський. 

"російські пропагандисти запустили дезінформаційну кампанію про нібито втрати Сил оборони України під Селидовим на Донеччині. Це російська ІПСО.

Таким чином противник відволікає увагу від своїх щоденних колосальних втрат на Таврійському напрямку. Вони лише за добу 12 лютого склали 645 осіб, а за попередній тиждень (з 5-го до 11 лютого) - 2947 осіб.

Щодо обстрілів московитами Покровського району Донецької області, то приблизно о 10:40 ранку 13 лютого 2024 року російські війська вдарили з РСЗВ “Ураган” по смт Цукурине Покровського району. Співробітники ДСНС обстежили місцевість та встановили, що внаслідок обстрілу пошкоджено 2 багатоквартирних двоповерхових житлових будинки по вул. Світла та легковий автомобіль. Постраждалих та загиблих немає. Довіряйте лише офіційним джерелам інформації", - сказано у повідомленні. 

Фото – командувач Оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" генерал Олександр Тарнавський/Громадське радіо

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: