Зустріч Зеленського з Трампом під загрозою – через Гарріс

НОВИНИ 24.09.2024 Коментарі 0

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп вважає, що Президент України Володимир Зеленський хоче перемоги демократів на виборах, від яких балотується нинішня віцепрезидентка США Камала Гарріс. Про це Трамп заявив на передвиборному мітингу в західній Пенсильванії 24 вересня.

Уже вкотре Трамп назвав Зеленського "найкращим продавцем в історії", - про це пише Німецька хвиля. 

"Я бачу, що Зеленський тут (з візитом у США. - Ред.). Кожного разу, коли він приїжджає в країну, він їде з 60 мільярдами доларів. Він так сильно хоче, щоб вони (демократи. - Ред.) виграли ці вибори, але я зроблю інакше - я буду працювати над досягненням миру", - сказав республіканець.

Жодних подробиць свого "мирного плану" Трамп не надав, лише вкотре повторив, що в разі перемоги на виборах зателефонує Зеленському і президенту РФ Володимиру Путіну та закликатиме їх до угоди.

Минулого тижня Трамп заявив, що "ймовірно" зустрінеться з Зеленським під час візиту президента України до США для участі в генеральній асамблеї Організації Об'єднаних Націй, проте, як пише міжнародна агенція Reuters із посиланням на джерела, близькі до Трампа, зустріч не відбулась.

22 вересня в інтерв'ю The New Yorker Зеленський припустив, що Трамп не розуміє складності конфлікту і обходить питання про те, чи хоче, щоб Україна перемогла у війні, розв'язаній проти неї Росією.

Також додамо, що у цей час Президент України Володимир Зеленський перебуває в США. Він прибув до США 22 вересня і розпочав свій візит до Сполучених Штатів з відвідання Скрентонського армійського боєприпасного заводу, де виробляють складові частини артилерійських і мінометних снарядів.

Окрім того, Володимир Зеленський має взяти участь 79-й сесії Генеральної Асамблеї ООН. У четвер він планує представити "план перемоги" президенту США Джо Байдену. Також було заплановано, що Зеленський зустрінеться із Трампом.

Фото – переговори Володимира Зеленського і Дональда Трампа, вересень 2019 року/Офіс президента України

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: