Зрадник медведчук марить трибуналом над Зеленським

АНАЛІТИКА 17.04.2023 Коментарі 0

Екснардеп і кум путлєра віктор медведчук написав черговий пасквіль проти України, який радісно підхопили пропагандисти з рашаЗМІ. Рівень маячні в його опусах зростає у геометричній прогресії – цього разу він запропонував провести над «режимом президента Зеленського» міжнародний суд, що «дозволить уникнути ядерного апокаліпсису».

Колишній адвокат загиблого поета Василя Стуса у статті для aif.ru (сайт рашистського видання «Аргументи і факти») пише, що держави, які не хочу «повторення трагедії Німеччини минулого століття та сьогоднішньої України на своїй землі», мають об'єднати зусилля та «провести судовий процес за прикладом Нюрнберзького міжнародного військового трибуналу», давши правову оцінку діям режиму Зеленського, його попередників та покровителів.

На думку медведчука, такий судовий процес «дозволить запобігти реінкарнації нацизму в інших країнах». А «вилікувавши Україну від «коричневої чуми» нацизму», зробивши на її прикладі висновки і покаравши винних, людство зможе «уникнути ядерного апокаліпсису, до якого черговий Гітлер може привести планету, керуючись у своїй політиці людиноненависницькими ідеями нацизму».

Цей потік радянсько-російських пропагандистських штампів щедро розбавлений московитськими тезами про «адін народ», «громадянську війну на Донбасі», «Україну – колонію Заходу» та «неонацистську державу», «вчителів з третього рейху» тощо. Із більш свіжого – що «геноцид проти мешканців Донбасу можна порівняти із геноцидом гітлерівців проти єврейського населення Рейху». І приходить же комусь така фантазія до голови…

Загалом колишній очільник адміністрації президента Кучми чітко відпрацював відповідь кремля на виданий Міжнародним кримінальним судом Гааги ордер на арешт бункерного діда. Оце недолуге переведення стрілок з нового масового геноциду українців, яке вчергове чинить москва вже у XXI столітті, на міфічний український неонацизм вже не спрацьовує і в середині самої московії. Але медведчук зі своїм кумом обрали варіант позоритися до кінця.

Тож колишній юрист тепер дозволяє собі виписувати маячню на кшталт «Україна пройшла шлях від націоналістичної держави до нацистської диктатури». Мабуть, спеціально дочекавшись цього етапу державотворення, провідні демократичні країни світу вирішили підтримати українську «диктатуру» в боротьбі з окупаційними військами путінського рашастану.

Нагадаємо, що медведчука торік у квітні заарештували за підозрою у держзраді та низкою інших статей ККУ. За інформацією розвідки, після захоплення Києва росіяни нібито планували передати йому владу в Україні. У вересні 2022-го кума ліліпутіна обміняли на полонених українських військових, а у січні цього року президент Володимир Зеленський позбавив медведчука українського громадянства.

Але останній, як бачимо, ніяк не може заспокоїтися. Декілька місяців тому цей зрадник уже публікував через рашаЗМІ статтю, в якій звинувачував українське керівництво разом із Заходом у «розв’язуванні війни проти України». А також закликав створити в нашій країні проросійський політичний рух за мир.

На щастя, в Україні вже немає засилля росіянських видань, тож маячню та вологі фантазі путлєрівського кума мало хто прочитає, окрім хіба переконаних рашистів. Впадає у вічі криза жанру, бідність ідеологічного підґрунтя та поглиблюваний з часом розрив із реальністю промосковського гауляйтера-невдахи. Зате якщо він потрапить в український полон вдруге, то аналог Нюрнберзького трибуналу буде гарантований вже самому медведчуку.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: