Затримання Саакашвілі: перші враження

ОКРЕМА ДУМКА 05.12.2017 Коментарі 0

Сьогодні українцям відкрилася цікава картина – українськими спецслужбами було затримано іноземного громадянина за підозрою у протиправній кримінальній діяльністі, проте група громадян (можливо і не тільки) протидіють затриманню іноземця. Особу іноземця ми всі добре знаємо – Міхо Саакашвілі піарився як тільки міг, організовував противладні мітинги, мітинг за імпічмент президента України.

Мене як громадянина України, як того хто має право обирати і бути обраним, того хто брав участь у обранні влади, обурює той факт, що іноземець вказує яка влада потрібна українцям, закликає до імпічменту президента, якого він не обирав і не зможе обирати. Він, який втік від правосуддя в своїй державі, на вірність якій він присягав, зараз під маскою патріота України, ховається від відповідальності в нашій державі.

Давайте задумаємся за що Грузія переслідує Саакашвілі – за силовий розгін протестів в 2007 і 2011 роках, за перевищення владних повноважень і т.д. А тепер згадаємо за що Україна хоче засудити Януковича? Нічого не нагадує? Для Саакашвілі Україна це теж саме, що і Росія для Януковича – місце втечі. А тепер подумаємо чому Саакашвілі так намагається руками людей змінити владу. А тому мабуть розуміє, що без зміни влади в Україні, він не зможе продовжувати переховуватися від кримінального переслідування в нашій державі. Ї

А тепер про нашу сьогоднішню владу і президента, але тільки в порівняні з Саакашвілі. У кого є доступ до інтернету, просто зайдіть на YOUTUBE і подивіться, як проходив розгін грузинських майданів у 2007 і 2011. А це часи президенства Саакашвілі. Для зручності ми розмістимо одне з посилань у цьому блозі.

 

Цікаво, правда? Українцям потрібно лише надіятися, що чинна українська влада не буде переймати методи Януковича і Саакашвілі щодо протидії власному народу і свободі слова. Тому що, як видно, зараз влада не застосовувала реальну силу і зброю проти мітингарів ні сьогодні (станом на 13:00), ні під час незаконного прориву державного кордону.

Хотілося б підсумувати. В мене як у свідомого громадянина, є думка, що саме ми українці повинні самостійно творити свою історію, а не дозволяти іноземцям намагатися змінити владу заради власних корисних мотивів. Я як той, хто поважає та дотримується букви закону, вважаю, що не можна дозволяти, а тим більше підтримувати злочинців. Не можна не дозволяти затримувати будь кого, виключно з тих підстав що він політична фігура. Не можна перешкоджати роботі правоохоронних органів, працівники яких просто виконують свою роботу. Не можна закликати людей до застосування сили проти правоохоронців. І не потрібно проводити в сьогоднішній ситуації паралелі з Майданом 2014. Тоді народ України боровся за свою державність, а сьогодні прихильники політика перешкоджають правосуддю.

А що ми отримаємо в результаті. Створимо інформаційну картинку для росТВ? Знищимо державне і приватне майно? А не простіше було почекати, коли правоохоронці нададуть якусь інформацію щодо фактів протизаконних дій Саакашвілі і тоді робити якісь висновки...

          

   Володимир Клонцак
   Блогер ІА "Західний інформаційний фронт"

 

ілюстративне фото golos.ua

 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: