"Залужного звільнили" – ексдепутат Береза

НОВИНИ 29.01.2024 Коментарі 0

Головнокомандувача Збройними Силами України звільнено з посади. Про це написав у соцмережі FB екснардеп Борислав Береза. 

Деякі "мислячі" ресурси, які поширили цей допис, зазначають: "розганяють зраду, але довіряйте тільки офіційним коментарям". Через понад пів години після появи допису пана Берези коментарів на офіційних ресурсах щодо цієї "новини" не було. 

"Офіс президента все ще хоче їсти своє лайно. Мої джерела з Офісу президента повідомили, що Залужного звільнено з посади Головкома! Я дуже хочу, щоб інформацію не підтвердили. Дуже. Але вже друге джерело. ((", - написав екс "слуга народу". 

Зазначимо, що Борислав Береза не вперше торкається не лише "зрадницької теми" щодо пана Залужного.  

Станом на написання цього повідомлення офіційні джерела не відреагували на допис екснардепа про звільнення генерала Валерія Залужного.

В інформаційному просторі тема про звільнення головкома з’являється не вперше. Минулого року нардеп від "Європейської солідарності" Володимир Ар'єв писав, що теж із"надійних" джерел отримав інформацію про звільнення головнокомандувача. 

"Деякі нечистоплотні політики сьогодні намагаються розколоти українське суспільство – це нічим не краще того, що роблять російські пропагандисти. Інформаційна війна є складовою російської агресії проти України. Не варто ставати в ній пішаками і тим більше помічниками", - прокоментував тоді міністр оборони України Рустем Умєров.

Також улітку 2023 року американське видання Newsweek з посиланням на джерела написало, що у Зеленського розглядають можливість заміни вищого військового керівництва на чолі з головнокомандувачем Валерієм Залужним.

Тоді у Міноборони цю інформацію назвали вкидом і нагадали, що «внутрішні розбіжності» — це російська пропаганда, яку «наполегливо просувають ворожі медіаресурси».

Світлина – сторінка головнокомандувача ЗСУ у FB

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: