За тиждень у терористів мінус 5 літаків

НОВИНИ 25.12.2023 Коментарі 0

Усього за тиждень у терористів мінус 5 літаків. Це Різдво задає правильний настрій на весь наступний рік – настрій наших можливостей, - про це у Телеграмі написав Президент України Володимир Зеленський.  

"Різдвяний вечір під час війни. Наші воїни збили не лише майже 30 «шахедів» і кілька ракет, але й ще дві російські "сушки". 

Всього за тиждень у терористів мінус 5 літаків. Це Різдво задає правильний настрій на весь наступний рік – настрій наших можливостей. Можливостей у переговорах із партнерами. Можливостей у зміцненні нашого повітряного щита. Можливостей у захисті нашого дому від російських терористів. Що сильніша буде наша ППО, то менше російських чортів буде і в нашому небі, і на нашій землі. 

Дякую всім нашим воїнам за влучність та силу! Дякую кожному й кожній, хто і в Різдво, і в будні дбає про захист нашої держави, хто витримує ворожі атаки й показує незламність, хоч би де він був: на сході та півдні чи на кордонах нашої країни, хто в бою і на позиціях, хто рятує та лікує людей. Усі наші екстрені служби. Кожен, хто допомагає. Дякую всім вам!

З Різдвом, дорогі українці, українки! Хай цей світлий час зробить для нас світлішим увесь наступний рік", - зазначив Володимир Зеленський.

Сьогодні, 25 грудня, вранці, Генштаб ЗСУ повідомив: "Авіація Сил оборони України протягом минулої доби завдала ударів по 12 районах зосередження особового складу, озброєння і військової техніки росіян, по одному складу боєприпасів та по зенітно-ракетному комплексу противника.

Сили й засоби протиповітряної оборони України знищили 2 винищувачі-бомбардувальники – і Су-34, і Су-30".

Також нагадаємо українські захисники 22 грудня на південному напрямку знищили три російських літаки Су-34.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: