Брехун путін начебто знову заговорив про мир: що за цим криється?

НОВИНИ 25.12.2023 Коментарі 0

У The New York Times опублікували статтю про начебто готовність росії до миру з коментарем прессекретаря президента рф дмитра пєскова. Відтак, Центр протидії дезінформації ставить запитання: "Чи справді путін може бути зацікавлений у мирних переговорах?

З одного погляду,  що довше триває війна, то більше ослаблюється росія в економічному, технологічному, демографічному плані; рф стає все залежнішою технологічно від Китаю у багатьох напрямках, які складатимуть економіку майбутнього. Продовження війни на пару років посилить цей процес.

Однак «Сигнал» рф насправді може бути зроблений, щоб перешкодити подальшій військовій допомозі ЗСУ від Заходу; а також бути спробою додати рейтингів Трампу, який готовий «віддати» путіну частину української території.

"Не варто забувати, що росія грає в «мир», інвестуючи все більше у ВПК і нарощуючи кадрову армію. У статті про це, звісно, не йдеться.

Також для написання цього тексту рф задіяла американських журналістів, завербованих за часів їхньої роботи в росії", - повідромив Центр протидії дезінформації. 

Фото – карикатура / Bruce MacKinnon, saltwire.com

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: