ЗСУ «засушили» черговий російський літак

НОВИНИ 27.02.2024 Коментарі 0

На східному напрямку у вівторок, 27 лютого, збили російський винищувач-бомбардувальник Су-34. Це вже 12-те повітряне судно від початку цього року. Плюс в активі Збройних Сил України ще один гелікоптер Ка-52.

Про збиття чергової "сушки" загарбника повідомив командувач Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Микола Олещук.

За його словами, напередодні увечері російським пілотам вдалося ухилитися від українських ракет.

"Але так буде не завжди! Тому раджу окупантам перед кожним вильотом про всяк випадок побачитись із рідними. Бо хто його знає, пощастить чи ні цього разу. Усім дякую за бойову роботу! Працюємо для перемоги!" - йдеться у повідомленні командувача ПС ЗСУ, 

Це вже 12-ий літак російських окупантів, що вони втратили за неповних 2 місяці 2024 року. Як зазначає військово-політичний оглядач Олександр Коваленко, станом на вчора протягом січня-лютого цього року офіційно підтверджено знищення 11 російських літаків та одного вертольота.

"Так, 14 січня знищено унікальний ДРЛО А-50 та пошкоджено літаючий командний пункт Іл-22.

Уранці 24 січня у повітряному просторі Росії було збито військово-транспортний Іл-76. При цьому досі не відомо, хто саме знищив цей літак у небі над Білгородською областю РФ.

А ось у лютому розпочався просто відстріл російської авіації в режимі нон-стоп. 17 лютого збили два Су-34 та 1 Су-35С. 18 лютого – ще один Су-34. На ранок 19 лютого було збито один Су-34 та один Су-35. 21 лютого – один Су-34, а 23 лютого вишенька на торті – знову А-50!

Окремо зазначу, що 7 лютого було збито ударний гелікоптер Ка-52, але це як бонус для загальних знань у рамках цієї теми", - констатував експерт.

Фото з відкритих джерел 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: