За Пашинського внесли заставу – 272 мільйони гривень

НОВИНИ 27.02.2024 Коментарі 0

Колишній депутат Сергій Пашинський у вівторок, 27 лютого, виходить на волю після вчорашнього рішення Вищого антикорупційного суду про взяття під варту із можливістю внесення застави у сумі 272 мільйони гривень.

Про це Пашинський повідомив у FB,

"Тільки що підприємства -члени Національної асоціації підприємств оборонної промисловості National Association of Ukrainian Defense Industries / NAUDI внесли за мене повну заставу. Я вийшов на свободу. Я дуже вдячний за таку колосальну підтримку, але мені водночас дуже соромно, що кошти, які повинні були бути використані для виробництва зброї, використані на заставу для мене по фейкових звинуваченнях. Я відпрацюю кожну копійку і доб’юся повернення цих коштів", - написав ексдепутат.

За його словами, він повертається до своїх обов’язків: "Більше зброї, більше боєприпасів. Тільки перемога! Сподіваюсь, від цих завдань сильно мене відволікати не будуть!"

Також Пашинський повідомив, що його адвокати подали заяву про злочин щодо фальсифікації нібито його «розмов».

Учора пабліки поширили аудіозапис буцім із його "гострими" фразами із розмов з політтехнологом Сергієм Висоцьким, громадським активістом і військовослужбовцем Мирославом Гаєм і ще одним невідомим "Н" про український народ, Залужного, "Азов", 3-тю штурмову та втричі дорожчі боєприпаси.

Також читайте: Пашинського взяли під варту з можливістю застави

Фото – lb.ua/

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: