Жінки і зброя: красива сила 103-ої бригади ТрО

НОВИНИ 31.03.2022 Коментарі 0

Бійців 103-ої окремої бригади сил територіальної оборони Збройних сил України відвідала народна артистка України, волонтерка й активістка Майдану співачка Руслана Лижичко.

Співачка приїхала поспілкуватися з вояками та розповісти про величезну увагу до України в усьому світі, - йдеться на сторінці у FB 103-ої окремої бригади сил ТрО.

«Щодня я спілкуюся із громадянами багатьох країн. Немає на мапі вільного світу такої країни, де не були б у захваті від мужності і стійкості українців. Нами захоплюються, нам прагнуть допомагати зараз і в майбутньому!", - розповіла фіналістка Євробачення.

Руслана також поділилася своїми теперішніми відчуттями та переживаннями, щоВ нагадують їй часи Майдану та Революції Гідності.

Співачка зазначила, що ворог не зможе протистояти українцям, адже наша нація згуртована та сильна.

«За нами світло. А воїни світла перемагають завжди!» – запевнила Руслана та нагадала курс, за яким повинен слідувати російський військовий корабель.

У складі 103-ої бригади ТрО, до речі, пліч-о-пліч із чоловіками воюють і представниці прекрасної половини людства.

«Коли жінки беруться за зброю, тоді війнам настає кінець, а оскільки вони на нашому боці, то перемога буде тільки за нами», - переконані у бригаді.

Ілюстративне фото: колаж ЗІФ

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: