З інформаційною війною ми впоралися, - рашаміністр

НОВИНИ 23.06.2023 Коментарі 0

Рашапропагандисти найвищого рівня не втомлюються нагадувати своєму населенню про те, які вони молодці, як хвацько вирішують усі проблеми та долають виклики. Цього разу відзначився запорєбріковий міністр просвіти сєрґєй кравцов, який, за його словами фактично вже здобув перемогу в інформаційній війні із Заходом.

«Узагалі хочу сказати, що найголовніший виклик, з яким ми зіткнулися, це та інформаційна війна, яка була оголошена нам з боку керівників країн колективного Заходу, Сполучених Штатів Америки, спрямована на дестабілізацію ситуації, ця фейкова війна, яка була розв'язана і в якій ми зараз перемагаємо, і яка ще раз переконала нас у тому, що потрібно і виховувати історією, об'єктивно розповідаючи дітям правду. Напевно, це був найголовніший виклик, з яким ми впоралися», - сказав кравцов в інтерв'ю іншим пропагандистам з «ріа новасті».

Також міністр просвіти (так, на московії тепер це – замість освіти) переконаний, що «чималу роль у боротьбі з інформаційною війною відіграли вчителі, які, починаючи зі спеціальної військової операції, розповідали правду своїм школярам і завжди були поряд із дітьми».

А ще цей недоміністр наголосив, що санкції не вплинули ні на будівництво шкіл, ні на капремонт, а навпаки – «зробили Росію сильнішою».

От як цей міністр формулює свої думки, така на московії й освіта. Тож немає чому дивуватись, що ці недовчені люди пішли війною на сусідню країну. Бо з інформаційною війною орки «вже впоралися». А вигравати її цим болотяникам, схоже, й не обов’язково.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: