Як викраденим з України дітям прищеплюють любов до росії

НОВИНИ 28.09.2022 Коментарі 0

Цинізм рашистів просто не має меж: провадячи політику геноциду щодо українців, московити вихваляються, що перетворюють ненависть викрадених із Маріуполя дітей «на любов до росії».

Ця політика цілком вкладається у популярний росіянський міф «від любові до ненависті один крок» (а відповідно, і навпаки). От тільки про методи цього «виховного процесу» не говориться ані пів слова.

Як стверджує уповноважена з прав дитини рф марія львова-бєлова, саме така зміна поведінки спостерігається у вивезених із Маріуполя до підмосков’я 30 українських дітей, яких нібито покинули прийомні батьки. Про це пише російське видання «Медуза».

За її словами, спершу діти «негативно відгукувалися про президента росії, кажучи всіляку гидоту, співали гімн України», але потім вони потрапили у прийомні сім'ї (зокрема й до родини самої львової-бєлової), й «інтеграція почала відбуватися», заявила омбудсмен.

У підсумку, як переконує чиновниця, коли цим дітям повідомили про можливість «повернутися», ніхто з них не захотів цього робити. «Тому так, є ось цей якийсь такий негатив, можливо, на початку, але потім він перетворюється на любов до Росії», - заявила Львова-Бєлова. Ще раз підкреслимо, про методи впливу вона не сказала жодного слова.

Омбудсмен також наголосила, що вважає «незрозумілими» підстави, на яких влада України вимагає повернення цих дітей.

«Наприклад, прийомна сім'я поїхала до Німеччини, чомусь залишила дітей, незрозуміло, а тепер вона хоче їх забрати», - сказала вона.

При цьому «Російська служба Бі-бі-сі» описувала випадки, коли українські діти та їхні прийомні батьки виявлялися розділеними на початку війни через бойові дії.

Україна називає депортацією вивезення людей до Росії з окупованих територій; РФ інтерпретує це як евакуацію За даними української влади, до Росії вивезено понад 2 000 дітей, «позбавлених батьківського піклування», приблизно 50 повернули назад.

Насправді масштаби політики геноциду, яку рашисти провадять проти найуразливішої групи – дітей – просто вражають. Так, нещодавно служба опіки Краснодара повідомила, що «понад 1000 малюків з Маріуполя знайшли нові сім’ї» на росії. А з початку війни з України до росії фактично викрадено 307 тисяч дітей.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: