У росії закликають дестабілізувати світ і використати ядерну зброю проти Заходу

НОВИНИ 28.09.2022 Коментарі 0

Путінський режим продовжує нагнітати істерику довкола застосування ядерної зброї і шантажувати світ. Після «алкогольних погроз» дмітрія мєдвєдєва естафетну паличку погроз підхопив колишній високопоставлений чиновник російської недоармії андрєй гурульов.

На його дописи пропагандистського характеру звернув увагу у Твіттері уповноважений уряду з інформаційної безпеки Республіки Польща Станіслав Жарин.

«Андрєй Гурульов, колишній російський командир, а нині політик, просуває російську пропаганду проти Заходу в соціальних мережах. Дії розраховані на маніпулювання відносинами між НАТО та Росією і є спробою шантажу Заходу. У своєму тексті Гурулев представляє НАТО як загрозу для Росії і вказує на те, що російські війська можуть застосувати тактичну ядерну зброю не проти України, а проти країн Заходу. Гурульов стверджує, що Росія виграє війну з Україною звичайними засобами», - написав польський урядовець.

За його словами, гурульов звинувачує колективний Захід у підготовці ядерної провокації в Україні. Росіянин переконує, що у цих діях необґрунтовано звинуватить росію. Тож колишній військовий чиновник намагається змалювати ситуацію таким чином, що росію виставлять жертвою несправедливих звинувачень з боку Заходу.

Гурульов також закликає російську владу ініціювати дії глобального масштабу: диверсії в Арктиці, «розгойдати» Тайвань, загострити ситуацію в Середній Азії.

На думку Станіслава Жарина, текст гурульова свідчить про те, що росія не має наміру припиняти війну проти України. Рашист обіцяє навіть посилення дій проти України та подальших спроб кремля дестабілізувати світ.

До слова, у біографії гурульова є посади заступника голови уряду Забайкальського краю (2019 – 2021 роки), командувача 58-ої загальновійськової армії (2012 – 2016 роки), заступника командувача військ Південного військового округу (2016 – 2019 роки). Перебуває у званні генерал-лейтенанта запасу. Із 20021 року – депутат державної думи федеральних зборів російської федерації VIII скликання від путінської партії «єдина росія». Член комітету держдуми з оборони та комісії з розгляду видатків федерального бюджету на оборону, нацбезпеку і правоохоронну діяльність.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: