Як рашисти радіють і розчаровуються через події в Одеській області

РОЗСЛІДУВАННЯ 16.08.2023 Коментарі 0

У ніч на 16 серпня Одеська область зазнала ударів з повітря двома хвилями російськими безпілотниками типу «шахед». Російська терористична армія цілила по портовій і зерновій інфраструктурах, зокрема, у Рені.

За повідомленням на офіційній сторінці у FB Генерального штабу ЗСУ, силами та засобами Повітряних Сил у взаємодії з протиповітряною обороною Сил оборони України знищено 13 ворожих БпЛА у межах Одеської та Миколаївської областей.

Проте частина «шахедів» долетіла до цілей. Унаслідок вибухів руйнувань зазнали ангари зі зерном.

Один із російських телеграм-каналів з аудиторією понад 4,6 мільйона осіб опублікував фото з наслідками атаки й інформацію з посиланням на начальника Одеської ОВА Олега Кіпера. Її переглянули понад 476 тисяч осіб. І понад 7,6 тисячі залишили схвальні реакції під новиною.

Військовий експерт Олександр Коваленко у своєму-ТГ-каналі так прокоментував удар росіян «шахедами» по портовій інфраструктурі в Одеській області:  

- За час повномасштабної війни з росією ми зрозуміли, що поняття «центр ухвалення рішень» або «військовий об'єкт» для російського командування розпливчасті. Це може бути житловий комплекс або дитячий садок, залізничний вокзал або супермаркет.  Зараз ЦПР – це сховища зерна. Не переплутайте.

А от на новину про те, що з Одеського порту сьогодні вийшло перше судно після припинення в односторонньому порядку з боку росії зернової угоди, реакція читачів цього російського ресурсу протилежна. Із понад 494 тисяч переглядів – майже 9,3 тисячі становлять негативні емоції.

Контейнеровоз JOSEPH SCHULTE із понад 30 тисячами тонн вантажів, у тому числі продовольства, у напрямку Босфорської протоки прямує під прапором Гонконгу тимчасовим коридором для цивільних суден.

Той же Олександр Коваленко акцентував у своєму ТГ-каналі увагу на тому, що Гонконг – особливий район Китаю. «Ваші дії? Чи тільки з Палау сміливі?» - риторично цікавиться він у російського керівництва, яке обіцяло атакувати кораблі, що прямують в (та із) українські порти.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: