Як помруть путінські скажені пельки пропаганди

АНАЛІТИКА 28.05.2022 Коментарі 0

Російська телевізійна пропаганда тримається на трьох «китах» - соловйові, кисельові та симонян. Є, щоправда, скабєєва, попов і шейнін у підтримці та ще сотні лайнометів із пельками дрібнішого калібру. Проте їх чекатиме спільне майбутнє. Яким воно буде саме у рашистських слуг путінізму – можемо лише фантазувати. Проте історія свідчить, що чекає їх не лише безрадісне забуття, але й огидна смерть.

Цікаві приклади кончини пропагандистів у світовій історії диктаторів добрав опозиційний на росії журналіст Олександр Невзоров. Він пише, що «пропагандони», які пригрілися при диктаторах, подібні між собою, як горошини: подібні гримаси, лексика, пластика, кривляння. І вони навіть не сумніваються у своєму майбутньому.

«Це назавжди твердила Гала аль-Місраті, улюблениця Каддафі. Її «назавжди» закінчилося вириванням їй язика та повішенням у в'язниці Мітіга. У лексиконі Штрайхера і Геббельса вираз fur alle Zeiten (навіки, завжди, назавжди) повторювався постійно. Маммаду, що керував пропагандою Бокасса, теж любив це слівце, але після повалення диктатора його живцем згодували маленьким крокодильчикам, які своїми маленькими щелепами майже добу общипували з пропагандиста його тіло, перетворюючи Маммаду на скелет, що кричав», - описує пекельні сцени Олександр Невзоров на своїй сторінці у FB.

Те, що режим путіна посилив пропаганду, красномовно свідчать цифри, які зібрала журналістка Аріна Бородіна.  У своєму телеграм-каналі медійниця підрахувала, що основний глашатай владімір соловйов найбільше зливав свій послід із кремлівських веж якраз після повномасштабного наступу російської армії на Україну.

За 90 днів - із 24-го лютого до 24-го травня, його авторська програма «Вечєр с владіміром соловйовим» на каналі «росія 1» виходила 72 дні. Лише 18 вихідних! 

Як пише Аріна Бородіна, у будні йому відвели найкращий час, поставивши програму замість серіалу, з понеділка до четверга з 21:30 до 00:30 - у середньому по 3 години (!) на вечір. Загалом тригодинних випусків було на 192 години пропаганди.

«По понеділках: 21 березня, 4, 8, 18 квітня, 4 та 23 травня Володимир Соловйов виходив двічі (!) за вечір, у середньому по 2,5 години з перервою на випуск «Бєсогона ТБ» Нікіти Міхалкова. У Соловйова цими днями кожен блок ішов по годині з невеликим. Тут ще близько 15 години пропаганди», - пише журналістка.

Два «стаханівських» ефіри - понад п'ять годин на добу – видобувавч інформаційного лайна видав на-гора 27-го лютого і 13-го березня. За цих два дні соловйов надривав горлянку в сукупності 10,5 годин!

Із 24-го лютого до 24-го травня – за 3 місяці путінської агресії, російським глядачам через телеефір каналу «росія 1» майже 218 годин поливали голови послідом соловйова. Телеканал, до слова, дивиться більшість населення росії.

«Підспівують» соловйову сотні та тисячі інших «пернатих» пропагандистів.

За інформацією медіа-ресурсу «Дом», на росії розгорнута мережа спеціально навчених пропагандистів, що розпалюють ненависть і закликають до війни. І працює ця мережа у всьому світі. Здебільшого це представники оборонних відомств, діячі культури, наближені до путіна бізнесмени.

У списку корупціонерів і розпалювачів війни, що його склала команда ув’язненого опозиціонера Олексія Навального, майже 600 працівників російських медіа.

Як нагадує «Дом», пропагандистів уважають злочинцями нарівні з військовими. Відповідно до постанови Нюрнберзького процесу, після Другої світової війни засуджено і страчено головного редактора тижневика «Дер Штюрмер» Юліуса Штрайхера. Він просував антисемітську пропаганду та заклики до геноциду.

Прикладів винищувати українців і ліквідовувати їхню державу в рашистських ЗМІ чимало. Своїм глашатаям кремль щедро виплачує срібняки із держбюджету – тільки до початку повномасштабного вторгнення росії в Україну витрачено приблизно 5 млрд доларів США.

У команді Навального також кажуть, що крім безпосередньо «журналістів», смертельну пропаганду у ЗМІ та соцмережі поширюють посадовці, депутати, прокурори, військові та силовики. Усього у списку - 6 тисяч прізвищ, із чиїх горлянок у вуха росіян невпинно ллється пропаганда.

Для тих росіян, що змогли встояти під лавиноподібними потоками кремлівської пропаганди, путінський режим готує штрафи і в’язниці.

У держдумі, наприклад, хочуть змінити Кримінальний кодекс, що дозволить саджати за будь-що.

Путінські «єдінороси» хочуть давати до 20-ти років тим росіянам, хто брав участь у воєнному конфлікті проти росії.

У статті про найманців за вербування планують давати від 12-ти до 18-ти років, а за участь найманця у збройному конфлікті - від 7-ми до 15-ти років.

Заклики до дій, що загрожують безпеці росії – а прокурори можуть «підігнати» під таки визначення будь-що, навіть синьо-жовтий колір одягу, даватимуть до шести років колонії.

За перехід на бік противника у «збройному конфлікті» «світитиме» як за держзраду – до 20-ти років в'язниці.

Каратимуть і за співпрацю з небажаними іноземними організаціями.

Нагадаємо, що ЗІФ нещодавно писав, як путінізм щораз швидше наближається до сталінських часів, коли з 1937-го року розпочався масовий терор і розстріл населення.

Складно зараз спрогнозувати, які кари неземні випробовуватимуть росіяни на своїх пропагандистах. Єдине, в чому не доводиться сумніватися, це настання моменту, коли пропагандисти стануть жертвами своєї ж пропаганди. Принцип циклічності у цьому світі таки діє.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: