Як «історичні українські землі» викликали істерику в росіянців

РОЗСЛІДУВАННЯ 24.01.2024 Коментарі 0

Указ Президента України про історично населені українцями території рф спровокував такий ґвалт на болотах, що мав з’явитись хоча б для цього. Звісно, московити не могли не прибрехати й не перекрутити усе, до чого дотягнулись їхні криві рученята. Одначе присмалило їх знаменито.

Кілька рашистських інформпомийок (на кшталт правди.ру) не лише спотворили назву указу – «про повернення української ідентичності», але й розвинули його наслідки: мовляв, документ передбачає… повернення заселених українцями територій рф. А це все свідчить, що указ націлений на… війну з росією!

Щоправда, з прогнозними датами рашапропагандисти заплутались – інвазія мала б відбутись чи то у 2030 р, чи через 30 років. Мабуть, їм і самим це глибоко паралельно, адже йдеться не про правду, а про спотворення дійсності під потрібним кутом зору.

Ну й обзивати дату підписання указу – День Соборності «новою українською скрєпою» щонайменше тупо. Але що взяти з хворобливих переписувачів та крадіїв історії, які можуть просто не знати про об’єднання УНР і ЗУНР у 1919 році, а події на кшталт живого ланцюга Злуки в 1990 році просто замовчувати?

На ці недолугі інформаційні дурості можна було б і не звернути увагу, але до коментування указу Зеленського підключилась важка кремлівська політартилерія. Щоправда, фантазії цим вовкулакам традиційно забракло, тож усі їхні думки крутились лише довкола наркоманської тематики.

Похмелений дімон, який досі куняє в кріслі заступника радбезу рф, спробував щось написати про «старшого наркомана», «подвійну дозу» та «територіальні претензії до росії». Врешті його пропиті мізки дійшли до божевільних імперських тверджень, що «українці – це росіяни, а Малоросія – це частина росії». Шовінізм – він такий, це вже не лікується.

Його бойова подруга по чарці, якась там представниця МЗСівської конюшні імені лаврова машка захарова вставила і свої 5 копійок в обговорення. Вона назвала підписання указу «агонією київського режиму» і спробувала себе в ролі Касандри, напророкувавши «київському режиму», що реальних досягнень він вже не матиме ніколи. Що країна зруйнована і продана Зеленським та його попередниками, а людей «женуть на забій» - мовляв, «звідсіля й абсурдні документи та безглузді вчинки». Ось такі на болотах «дипломатки» трапляються.

Ну й не обійшлося без вусів пєскова: цей писок ліліпутіна заявив журналістам, що згаданий указ – це спроба «закамуфлювати великі проблеми, що накопичуються у київського режиму». І ним намагатимуться відволікти населення від «безглуздого кровопролиття».

При цьому Зеленський нібито з усіх сил намагається повернути ситуацію, коли йому «давали безмежну кількість грошей та незліченну кількість снарядів, але вони закінчуються у його спонсорів». А ще він прагне «заручитися абсолютно домінуючою підтримкою населення», а також… «наприклад, бути схожим на президента ліліпутіна – щоб його підтримував весь народ», не стримували своїх фантазій вуса пєскова.

Бачите в цьому логіку? І ніхто не бачить (хіба окрім рашистів). Зате один із путінських посіпак із держдуми заявив, що указ Зеленського порушує статтю їхніх болотяних законів щодо публічних закликів до дій, спрямованих на порушення територіальної цілісності рф. Одразу видно, що товариш «не читав, але засуджує» - як і переважна більшість рашистів.

Звісно, що в нинішніх умовах кривавої війни цей указ можна віднести скоріш до засобу геополітичного тролінгу. Адже будь-що українське зараз на території рф працювати не буде (хіба окрім наших ДРГ, але це вже інша сфера).

Насправді найважливіше в інформаційному шумі довкола цього указу – це те, що рашаЗМІ здебільшого повторили зафіксоване в указі Зеленського: що історично населеними українцями землями є Кубань, Стародубщина, Північна і Східна Слобожанщина в межах сучасних Краснодарського краю, Білгородської, Брянської, Воронезької, Курської, Ростовської областей рф.

Натомість закиди рашапропагандистів, що тут нібито присутня калька зі спецоперації «руская вєсна» з «віджимання» Донбасу і Криму свідчить – усе це робилося незаконно, по-бандитському. І тепер московити бояться, що з ними теоретично можуть вчинити так само.

Ну і важливим моментом є фіксація присутності українців на територіях, що зараз належать рф, а також їх історичного коріння та прав на національний розвиток. У майбутньому для міжнародних судів над рашизмом це також може придатися.

Ну і певне пожвавлення серед населення згаданих регіонів указ також може спровокувати. До «БНР» чи «ВНР», звісно, ще далеко. Але, як то кажуть, вода камінь точить.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: