Як ЗСУ «дірявлять» окупантів «кинжальними наступами

ОКРЕМА ДУМКА 03.10.2022 Коментарі 0

Збройні Сили України активно звільняють території, які Путін поспіхом проголосив російськими. Після Лиману рашистів вибили з низки населених пунктів в Херсонській області (Зеленський підтвердив деокупацію Архангельського та Миролюбівки).

Хочу поділитися тактикою ЗСУ, яка приносить круті бойові результати: вона вже не складає таємниці та давно зчитана росіянами…  Українські війська проводять «кинжальний контрнаступ». Ось як це працює

ЗСУ невеликими групами (кинжалами) б'ють по різних ділянках фронту. А при першому ж прориві, зосереджують сили на конкретному напрямкові.

Тут дуже допомагає космічна розвідка, особливо – інформація від наших західних партнерів: з висоти Господа Бога дуже добре видно, де у окупантів слабкі укріплення, куди варто відправити «жест доброї волі» у вигляді ракет HIMARS, а також визначити місця «кинджальних» атак. З великою насолодою читав у «орківських» пабліках, як у них підгоряє з цього приводу.

Окупанти відреагувати на цю тактику не здатні: протяжність фронту – приблизно 1,3 тис. км, мобільність їх підрозділів невисока, технічна оснащеність – слабка.

Російські війська ігнорують логіку війни, виконують політичні задачі Кремля, намагаються утримувати території, які є значимими з точки зору Кремля. Я вже писав детально про наслідки цієї «політичної» стратегії війни – про лиманський котел і Херсонський напрямок, - тому зупинятися на цьому не буду. Путінсько-сталінський наказ «ні шагу назад» обертається для російської армії підвищеними втратами: від 200-их до числа полонених.

Військову тактику росіян налякані та ненавчені мобілізовані точно не змінять. Ворог стане ще більш громіздким і некерованим. Тому Кремлю залишається лише збільшити випуск чорних поліетиленових мішків та автомобілів «Лада Калина».

Вірте в ЗСУ!

Телеграм-канал «Орестократія», карикатура Андрій Петренко

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: