Хто вбив дугіну: трагікомедія від фсб

РОЗСЛІДУВАННЯ 22.08.2022 Коментарі 0

Таке скомбінувати вміють тільки роzzіяни: зараз вони розкручують історію, в якій за убивство доньки рашистського філософа повинні відповідати українці. А невдовзі, можливо, ще й естонці. Чи приплетуть до цієї історії африканські племена і марсіан, залежить тільки від напряму вітру над московією, який розносить там ядучий дим від лісових пожеж…

Не було жодних сумнівів у тому, що у вбивстві доньки дугіна звинуватять українців. У понеділок загалу представили вже більш-менш зв’язану версію подій. Котра, однак, на здорову голову навряд чи налізе. Але росіянцям підходить будь-що.

Трохи переповімо цю карколомну супершпигунську історію, щоб можна було оцінити чи то можливості, якими наділяють українців феесбешники, чи то політ їхньої фантазії…

Отже, «легендарна» фсб за якихось два дні встановила, що «убивство підготовлене і здійснене українськими спецслужбами. Виконавицею є громадянка України Вовк Наталя Павлівна, 1979 р.н.», - йдеться у релізі, який одразу ж розтиражували пропагандистські рашаЗМІ.

Підступний план української кілерші полягав у тому, що вона разом із 12-річною донькою Софією приїхала в рф 23 липня, і знімала квартиру в будинку, де проживала дар’я дугіна, аби зібрати інформацію про неї.

Для спостереження Вовк нібито використовувала авто Mini Cooper, на якому при в’їзді до рф стояли номери т.зв. «днр», по москві авто їздило на казахстанських, а при виїзді – взагалі на українських номерах.

В день замаху Вовк із дочкою також відвідували фестиваль «Традиція», на якому тусувались батько і дочка дугіни. Увечері спецагентка дистанційно підірвала «лендкрузер» з «журналісткою», після чого разом із дівчинкою виїхала через Псковську область до Естонії.

Своїх 5 копійок додали й так звані російські хакери: вони «з’ясували», що дані про Наталію Вовк (Шабан) внесені до рашистського проєкту «немезіда» (аналог нашого «Миротворця»). Там вона записана не просто у Нацгвардію, але й у «Азов» (мабуть, щоб страшніше було).

Рашистське пропагандистське кодло вже сходить піною з цього приводу.

Пропагандонша маргаріта сімон’ян традиційно підкинула дрова у вогонь «праведного гніву». «Убивці даші вже в Естонії. Естонія їх, звісно, не видасть. Думаю, у нас знайдуться професіонали, які бажають полюбуватись шпилями в околицях Талліна», - натякнула вона на історію з отруєнням фсб-шниками родини Скрипалів у Солсбері.

Низка телеведучих (типу романа бабаяна) та депутатів держдуми підняли тему, що «в росію в’їжджають усі, хто хоче». І жодної фільтрації чи перевірки при цьому не відбувається (хоча це неправда). Назвали ситуацію «бардаком», при чому у «воюючій країні».

Також під шумок цієї історії з убивством, росіянці починають залякувати естонців.  

«Якщо Естонія не видасть РФ виконавицю вбивства Дугіної, є підстави для жорстких дій проти Таллінна, який приховує терористку», - заявив російський сенатор джабаров. 

Його колега шхагошев припустив, що у підготовці теракту могли брати участь спецслужби інших країн, а естонські – взагалі причетні до втечі Вовк. Тож від подальших кроків Естонії «буде багато залежати у відносинах між нашими країнами», багатозначно прорік депутат.

Що у них там в голові, окрім порожнечі, невідомо. Бо на «казус белі» ця історія поки не дуже тягне. Але в тому, що під цим приводом росіянці ще спробують доколупатися до Естонії, сумнівів практично немає.

Загалом, символізму в цій історії аж забагато. Тут і наступність поколінь, і сакральна жертва, і полк «Азов», а також згадка про «недружні» Казахстан та Естонію. Бракує ще намальованої свастики та візитки Яроша…

А найсмішніше, що усе це відбувалось під носом у фсб. «Дві українки собі спокійно їздять по москві, слідкують за вашим «філософом» під охороною, і під носом на стоянці з охороною, де не працюють камери, мінують та підривають тачку. Суперслужба», - написав у себе на Facebook український журналіст Станіслав Речинський.

Рашапропагандони, вражені цією історією, традиційно «зрять у корінь». «Сам теракт практично напевно організували українські спецслужби – але немає сумнівів, що вони діяли за завданням та в інтересах англосаксонських відомств», «глобалістська англосаксонська еліта з антилюдською ідеологією трансгуманізму» - це вже відомий у вузьких колах пропагандист петр акопов з ріа «новасті».

Тим часом полк «Азов» розповсюдив заяву про те, що жінка, чиє ім’я та посвідчення оприлюднили рашисти, не має жодного відношення до «Азову», і ніколи не належала до цього підрозділу. А сам теракт назвали підготовкою до «трибуналу» над азовцями. «У такий спосіб росія підігріває суспільну думку своїх громадян щодо «необхідності» такого судилища», - вважає командування «Азову».

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: