Вступ України до ЄС та НАТО: це не питання «чи», а тільки питання «коли» - президент Чехії

НОВИНИ 26.04.2023 Коментарі 0

«Що стосується членства України у ЄС та НАТО, для нас це не питання «чи», для нас це питання — «коли», - заявив президент Чехії Петр Павел.

Про це він сказав під час зустрічі зі спікером Верховної Ради України Русланом Стефанчуком, - повідомила прес-служба апарату ВРУ.

Зокрема, Голова Українського Парламенту закцентував увагу на питаннях євроатлантичного та євроінтеграційного шляху України, наголосивши, що «Україна зараз робить все можливе не тільки для того, щоб перемогти на полі бою, а насамперед для того, щоб стати чесним гідним членом як ЄС, так і Альянсу».

«Що стосується членства України у ЄС та НАТО, для нас це не питання «чи», для нас це питання — «коли». Ви будете мати нашу підтримку й надалі, а я особисто зроблю все, що від мене залежить для продовження нашої успішної співпраці щодо вступу України у ЄС та НАТО», - наголосив Петр Павел.

«Наша співпраця останнім часом настільки інтенсивна, що навіть немає потреби проводити довгі розмови. Я дуже пишаюся тим, що чеське товариство відноситься до грони тих країн, які допомагають України від самого початку агресивної війни», - наголосив Президент Чеської Республіки.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: