Вільна Білорусь можлива за однієї умови, - командир Полку Калиновського 

НОВИНИ 23.01.2024 Коментарі 0

Розвал російської імперії буде запорукою визволення Білорусі. Про це командир білоруських добровольців Полку імені Кастуся Калиновського (ПКК)  Денис Прохоров на позивний "Кіт" сказав у своєму відеозверненні.

Командир ПКК нагадав, що у ці дні саме відзначають повстання Кастуся Калиновського, що відбулося у другій половині ХІХ-го століття. Відтоді минули десятиліття, проте росія не змінюється. Тож білорусам та українцям доводиться і сьогодні захищати свою незалежність у боротьбі з російським імперіалізмом. Завтра, можливо, це доведеться робити литовцям і полякам.

Командир також назвав лукашенка маріонеткою кремля, через якого багатьом білорусам довелося покинути свою Батьківщину.

"Кастусь Калиновський показав нам приклад боротьби проти російської імперії, тому наш полк названо на його честь. Але зараз ми маємо завершити розпочате Калиновським і маємо всі можливості знищити росію як імперію з її імперським менталітетом. Перемога над лукашенком не дасть нам Свободи – росія завжди намагатиметься підпорядкувати нашу країну та поставити на чолі Білорусі іншу маріонетку. тільки знищення російської імперії дасть нам шанс на волю. Тому єднаємося та йдемо до мети – вільної Білорусі!", - сказав Денис Прохоров.

До речі, 2 лютого цього року виповниться 186 років від часу народження національного героя Кастуся Калиновського

Також читайте: "Калиновці" вирушають у європейське турне – політичне

Фото – скриншот відео
 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: