"Калиновці" вирушають у європейське турне – політичне

НОВИНИ 19.01.2024 Коментарі 0

Командир полку імені Кастуся Калиновського (ПКК) Денис Прохоров (позивний "Кит") готується до зустрічей у європейських країнах із білоруською діаспорою. Протягом 21 січня - 1 лютого заплановано відвідати 12 міст у чотирьох країнах: Польщі, Чехії, Німеччині та Литві.

"Тривалий час полк воює значною мірою завдяки допомозі білорусів, які переважно перебувають за кордоном. Представники полку хочуть використовувати публічні зустрічі, щоби познайомитися з такими людьми й особисто подякувати їм", - йдеться у повідомленні на сайті bel.army білоруських добровольців, які воюють в Україні у складі ЗСУ.

Делегація від Полку Калиновського готова відповідати на будь-які запитання та хоче поспілкуватися з білорусами про майбутнє їхньої країни і про те, як разом зреалізувати зміни у Білорусі. 

"Багато білорусів, які покинули Білорусь через політичні переслідування, покладають надії на повернення на полк. Але ми можемо звільнити нашу країну тільки разом!", - зазначено в тексті.

Вочевидь, поїздка делегації від "калиновців" є частиною їх політичного курсу, що офіційно стартував наприкінці листопада минулого року із Конференції "Шлях до Свободи" в Києві. 

Командир Полку імені Кастуся Калиновського Денис ("Кит") Прохоров (праворуч) під час відкриття Конференції у Києві (фото пресслужби ПКК)

А нещодавно стало відомо про запуск онлайн білоруського рокрадіо з ініціативи ПКК. Окрім білоруських та українських виконавців в етері радіо лунає реклама із закликами долучатися до добровольців Полку Калиновського.

Також читайте:

І зброєю, і словом: Полк Кастуся Калиновського відкрив другий фронт – політичний

«Шлях до волі» крізь тернії амбіцій
 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: