Військово-повітряні сили Ізраїля ракетами знищують ХАМАС

ПЕРЕКЛАДИ 09.10.2023 Коментарі 0

Військово-повітряні сили Ізраїля завдали ракетного удару по Газі, намагаючись знищити ХАМАС. Обстріли, вочевидь, триватимуть і далі.

Про це повідомило видання The Times of Israel.

Війська Ізраїлю  все ще проводять операцію з очищення прикордонних міст від терористів. Вже минуло понад 48 годин після того, як бойовики Хамас вчинили напад на ізраїльські налелені пункти, внаслідок чого загинуло понад 700 цивільний і працівник служби безпеки. Також терористичні групи кажуть, що вони тримають у заручниках 130 ізраїльтян у Стрипі.

Серед 500 цілей, уражених ізраїльськими ракетами, були вісім бойових кімнат ХАМАС і Палестинського ісламського джихаду; будівля, де проживають бойовики; декілька хмарочосів, у яких розміщено активи ХАМАС; командний центр, «оперативний актив, що його використовує ХАМАС» і який розташований у мечеті в Джабалії; актив розвідки і три тунелі в районі Бейт Ханун на півночі Гази.

Ізраїль офіційно оголосив стан війни в неділю, оскільки кількість загиблих у результаті масової атаки ХАМАС перевищила 700 і, як очікується, зростатиме далі, причому доля понад ста людей, викрадених і вивезених до сектора Газа, досі невідома.

ZAKA, волонтерська група, яка обробляє людські останки після терористичних атак та інших катастроф, оголосила в неділю ввечері, що серед загиблих було близько 260 переважно молодих ізраїльтян, яких скосили бойовики ХАМАС, що вдерлися на музичний фестиваль просто неба, котрий проходив на півдні Ізраїлю.

Фото – палають будівлі в місті Газа під час ізраїльського авіаудару 8 жовтня 2023 року (MAHMUD HAMS / AFP)

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: