Вибухи у Луганську та Херсоні: колаборантів поменшало

НОВИНИ 16.09.2022 Коментарі 0

Потужна бавовна у будівлі генпрокуратури так званої «лнр» у центрі Луганська сталася сьогодні, 16 вересня. Також атаки зазнала адмінбудівля у центрі Херсона. Російські колаборанти поранені, дехто загинув.

Будівлю прокуратури у Луганську оточили бойовики. Прибула пожежна машина, вибухотехніки.  Російські пабліки повідомляють про жертви та поранення. Про стан самого прокурора не уточнюють.

Як видно з відео, вибух стався всередині приміщення на третьому поверсі праворуч від головного входу. Вибухова хвиля винесла шиби з чотирьох вікон.

Також у першій половині дня атаковано праве крило будівлі Херсонського апеляційного суду. Очевидці кажуть про потужний  вибух. Приміщення суду розташоване за облдержадміністрацією.

За словами депутата Херсонської обласної ради Сергія Хланя «Суспільному», там перебувало «керівництво» окупаційної влади.

Російські пропагандистські ресурси повідомили про поранення керівниці «департаменту праці та соціальної політики». Її водій загинув.

Колаборант кіріл стрємоусов, який вважає себе заступником голови адміністрації Херсонської області, заявив, що влучили по його кабінету.  

«До мене просто в кабінет, відверто кажучи, прилетіло приблизно 5 HIMARS, моє крило, де я перебував, практично зруйновано», - повідомив, на жаль живий, слуга рашистів.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: