Важливе про контрнаступ

ОКРЕМА ДУМКА 08.06.2023 Коментарі 0

Українське командування мовчить про контрнаступ. Ті з медійників, хто володіє якоюсь інформацією – подають її вкрай завуальовано. І це – правильно, бо:

1. Контрнаступ – це дуже складно та відповідально. І це не буде «за 2-3 дні». Тому потрібно дотримуватись інформаційної тиші для своїх та інформаційно навантажувати ворога. Над цим працюють спеціально навчені люди.

2. Контрнаступ – це велика ціна. Втрати неминучі. В людях і техніці. І переможні фанфари – недоречні. Святкувати перемоги доцільно після того, як вони здобуті. І з розумінням, яку ціну за них заплачено.

Тому наберіться терпіння і чекайте. Вам про все повідомлять уповноважені особи чи люди, які матимуть перевірену інформацію. Таких – небагато. І це правильно. (Тут я вчергове рекомендую, якщо вам вже так кортить знати щось оперативно, підписатися на Мірошнікова, хоча зараз Богдан УСЕ ДУЖЕ ШИФРУЄ, що вчергове підкреслює, що він вартий довіри). 

Якщо вам від браку інформації дуже хочеться піти почитати російських «воєнкорів» (пропагандистів) та долучитися до їх ІПСО – це вам і нам усім не допоможе, а виключно нашкодить. Особливо якщо ви будете нести їх далі у маси. Бо – повторюсь – усе, що відбувається, вкрай непросто.

Усі російські «воєнкори» й експерти, навіть якщо вони ниють, - наші вороги. І вірити їм не можна.

Тому якщо вам дуже кортить послідкувати за контрнаступом ОНЛАЙН і з реальним розумінням «ЩО ВІДБУВАЄТЬСЯ» (виключно на локальній ділянці фронту), є єдиний доступний спосіб – брати в ньому безпосередню участь.

Але якщо ви прямо зараз побіжите у ТЦК, на цей контрнаступ ви вже не встигнете. Тому якщо ідея брати безпосередню участь у контрнаступі вас не надихає – не навантажуйте свою нервову систему та нервову систему інших людей інформаційним шумом.

У свій час ви все дізнаєтеся.

Дякую за увагу.

Юрій Богданов, ТГ-канал

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: