В Україну повертаються чоловіки: на західному кордоні ажіотаж

НОВИНИ 01.03.2022 Коментарі 0

За 5 діб війни на Батьківщину повернулося майже 80 тисяч українців. Більшість із них – чоловіки. Патріоти прибувають до України поповнювати лави Збройних Сил, інших військових формувань і сил територіальної оборони.

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України-Західний кордон. Загалом за минулу добу, 28 лютого, в обидва боки державний кордон України на західній ділянці перетнуло майже 108 тисяч осіб і майже 15 тисяч транспортних засобів. Це приблизно на 10% менше людей та авто, ніж за попередню, 27 лютого, добу.

Наразі у чергах перебуває приблизно 8 тисяч автомобілів.

На виїзд з України до Європейського Союзу та Молдови прослідувало майже 96 тисяч осіб. Зокрема, кордон із Польщею перетнула майже 61 тисяча людей, решту – до Угорщини, Словаччини, Румунії та Молдови.

Прикордонники нагадують, що усі пункти пропуску на західному кордоні працюють у цілодобовому режимі. Перевірки та пропускні операції максимально спрощені, мінімізовано перелік документів, що необхідно мати зі собою для виїзду з країни. Прикордонники та митники суміжних країн також максимально спростили пропуск на свою територію.

Ілюстративне фото: Facebook

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: