Кремль марить ілюзією, що світ прогнеться під Росію

НОВИНИ 01.03.2022 Коментарі 0

Серед керівництва міністерства закордонних справ Російської Федерації зараз активно циркулює "методичка", що свідчить про готовність російської сторони у розв’язаній війні проти України йти до кінця і "тогда мир прогнется под нас". Частину скану документу надали власні джерела "Західного інформаційного фронту" в силових відомствах України.

Як би не виглядало абсурдно, але в ілюстрації до цієї "методички", яка також гуляє серед російських дипломатів, майбутня карта Європи, на їх думку, матиме такий вигляд.

Кремлівські ідеологи вбивають у мізки військових та дипломатів, що перемога над Україною та Заходом є запорукою відновлення міфічної "історичної справедливості" Російської імперії.

Озвучені в "документі" тези прямо свідчать одне: в України та усього цивілізованого світу немає іншого виходу, як максимально згуртовуватися з метою відсічі російським і вже білоруським окупантам, придушення їхньої економіки та імперських планів.

Тому зараз Європа має забути усі внутрішні протиріччя та діяти разом з Україною, аби перемогти та дати відсіч російському агресорові.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: