В Ізраїлі проросійські елементи намагаються дискредитувати експерта, який підтримує Україну

НОВИНИ 07.02.2023 Коментарі 0

Офіцера Армії оборони Ізраїлю, учасник Другої ліванської війни й операції «Литий свинець», а тепер військового аналітика Іґаля Левіна намагаються вкотре очорнити проросійські елементи на Землі обітованій.

Про це уродженець Одеси повідомив у своєму ТГ-каналі та виклав відповідні ілюстрації.

«Чергова наклеп на мене від руснявих мурзілок в Ізраїлі. Цього разу мене оголосили офіційно укронацистом, за те, що в мене зв'язки з «Азовом» (теж «нацистами», звичайно), за те, що проштовхую українську «пропаганду», солідарний з бандерівським чорно-червоним прапором (саме так і написали ці бездарі) і взагалі, мовляв, поклав біля стіни плачу побажання про те, щоби Москва згоріла», - пише військовий експерт, який підтримує боротьбу українського народу проти рашистів.

Іґаль Левін також кпинить з недолугих потуг жалюгідних симпатиків російських агресорів, яким навіть ґуґл-перекладач не допоміг:

  • «Іврит ктана, ульпан ґадоль», як кажуть. Це наш ізраїльський аналог «пекельного борошна», якщо що. А по-друге, ви давно в контори на олівці, вас не чіпають, тільки тому, що ви пил, який ні на що не впливає, а ваші зв'язки з Москвою цікаві потрібним і хорошим людям».

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: