Українські водії на польському кордоні готуютьcя оголосити голодування

НОВИНИ 01.12.2023 Коментарі 0

За словами водія, вчора була домовленість, що польські перевізники пропускатимуть сім авто на годину, але вона працювала недовго.

«Так було до 22:00. Далі домовленість була зірвана і нас знову поставили на один автомобіль в годину. Зараз тільки на Корчовій ми маємо заблокованих 2000 вантажівок, тобто в Україну в очікуванні 2000 машин експорту», - каже водій.

Щойно двох українських водіїв пропустили на переговори до польських колег.

Читайте також Війна в умовах війни: у Польщі конкуренція за ринок перевезень ЄС переросла в антиукраїнську кампанію

«Наші вимоги – пропустити одним виїздом всі ті автомобілі, які мали вночі поїхати згідно домовленості «7 машин в годину», в також надалі збільшити пропуск до 14 машин в годину. Якщо наші умови не будуть виконані ми офіційно заявляємо про голодування. Ми відмовляємося від волонтерської допомоги. Ми переходимо тільки на воду і чай», – Роман Власюк.

Також, за словами, водія вчора польська інспекція транспорту почала штрафувати українських водії за порушення графіку роботуЙ".

Нагадаємо, 6 листопада у Польщі перевізники заблокували рух українських вантажівок на трьох пунктах пропуску: «Дорогуськ - Ягодин», «Корчова - Краківець», «Гребенне - Рава-Руська». Через три тижні поляки заблокували четвертий пункт пропуску «Медика – Шегині», де до акції долучились польські фермери. За останніми даними, понад 5 тисяч українських вантажівок стоять у чергах  по обидва боки кордону.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: