Українці у підпіллі активно ідуть на співпрацю, - представник ГУР

ВІДЕО 02.10.2024 Коментарі 0

Українське підпілля активно працює – люди чекають на повернення України, йдуть на співпрацю з українськими спецслужбами попри контррозвідувальну діяльність росіян. Про це в інтерв’ю телеканалу «Ми Україна» розповів представник Головного управління розвідки міністерство оборони України Андрій Черняк.

За його словами, представники ГУР воюють не лише на фронті, а «абсолютно всюди».

«Всюди працюють наші люди, які щодня і зокрема в цю хвилину роблять усе, щоби максимально знесилити ворога», - сказав гість телеканалу.

Що стосується українського підпілля, то воно активно працює, а люди чекають на повернення України.

«Люди йдуть на співпрацю, незважаючи на дуже потужну контррозвідувальну діяльність ворога: за найменшою підозрою тебе можуть заарештувати, ув’язнити без суду і слідства. Попри це, люди все одно звертаються до нас, працюють з нами, дуже активно допомагають», - розповів Андрій Черняк і подякував усім, хто діє на тимчасово окупованій українській території.

За його словами, ключовим завданням розвідки залишається збір та аналіз інформації про наміри ворога. Він також розповів про зміни у використанні під час війни новітніх технологій, у тому числі безпілотних, про роботу бойових підрозділів Воєнної розвідки України, підозділів активних дій ГУР МО України.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: