Україна офіційно приєдналася до кіберцентру НАТО

НОВИНИ 16.05.2023 Коментарі 0

У вівторок, 16 травня, в Центрі передового досвіду НАТО у сфері спільної кібероборони (NATO CCDCOE) відбулася урочиста церемонія підняття Державного прапора України з нагоди офіційного приєднання України до Центру НАТО.

У церемонії, що відбулася в Таллінні, взяла участь посол України Мар’яна Беца. У своїй вітальній промові Мар’яна Беца подякувала Естонії і всім країнам-членам Центру НАТО, які підтримали Україну на її шляху до членства в NATO CCDCOE. Про це йдеться на сайті посольства України в Естонській Республіці.

За її словами, підняття прапора України в Центрі НАТО є важливою подією для України, яка вже 447 днів протистоїть повномасштабній війні росії, що використовує в тому числі кіберінструменти для ведення гібридної війни.

Членство в NATO CCDCOE посилить кіберборотьбу України у протистоянні з російською агресією. Також приєднання офіційного Києва до NATO CCDCOE стане важливим кроком на шляху повноправного вступу України до НАТО. 

У заході взяли участь Директор Центру Март Ноорма, співробітники Центру НАТО, представники країн-членів NATO CCDCOE, іноземні посли та представники збройних сил України.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: