УЄФА ухвалила рішення повернути юнацькі команди з Росії на міжнародні турніри

НОВИНИ 26.09.2023 Коментарі 0

Спілка європейських футбольних асоціацій (УЄФА) прийняла рішення повернути юнацькі команди з Росії на міжнародні турніри.

Про це повідомив офіційний сайт організації за підсумками засідання Виконавчого комітету УЄФА у Лімасолі на Кіпрі, - пише Дзеркало тижня.

Команди U-17, у яких грають неповнолітні футболісти, зможуть виступати на змаганнях без прапора, гімну та національної символіки на формі, а матчі проходитимуть за межами Росії.

При цьому дорослі клуби та збірні з РФ буде відсторонено від міжнародних турнірів до кінця війни в Україні.

"Дискваліфікація дорослих російських команд відображає відданість УЄФА позиції проти насильства та агресії. УЄФА має намір дотримуватися цієї позиції доти, доки не закінчиться війна та не буде відновлено мир.

Проте, забороняючи дітям брати участь у наших турнірах, ми не лише не визнаємо та не підтримуємо їхнє фундаментальне право на всебічний розвиток, а й безпосередньо дискримінуємо їх. Надаючи дітям можливість грати і змагатися зі своїми однолітками з усієї Європи, ми інвестуємо у, як ми сподіваємося, яскравіші і здібніші майбутні покоління і кращий завтрашній день”, - заявив президент УЄФА Александер Чеферін.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: