У ростовській області другий день палає нафтобаза після атаки «добрих безпілотників»

НОВИНИ 19.08.2024 Коментарі 0

Нафтопродукти, які зберігали на нафтобазі «Кавказ» (місто Пролетарськ) для потреб окупаційної армії рф, палають другий день поспіль. У районі введено режим надзвичайної ситуації.

Сьогодні ростовські пабліки повідомили про новий вибух на нафтобазі, внаслідок якого постраждали 18 пожежників. Також стало відомо, що вогонь перекинувся на інші цистерни.

«Гасіння пожежі в Пролетарську триває, задіяні сили і засоби збільшено. З урахуванням складності пожежі на території Пролетарського району режим підвищеної готовності переведено в режим надзвичайної ситуації. Наразі всі зусилля аварійно-рятувальних підрозділів спрямовані на локалізацію горіння», - повідомив у своєму ТГ-каналі місцевий губернатор Васілій Голубєв.

За його словами, через отримані ушкодження 14 пожежників отримали амбулаторну допомогу, ще 4-х доправили в лікарню в стані середньої тяжкості через отримані опіки.

За інформацією «Інформаційного спротиву», важливо підкреслити, що це не просто чергова палаюча нафтобаза. Це цілий комбінат  росрезерву – величезний стратегічний об’єкт, де знаходяться 74 цистерни. Зрозуміло, що в даному випадку горять у кращому випадку лише кілька цистерн, але об’єкт доведеться посилювати засобами ППО, які потрібні рф на фронті.

Раніше стало відомо, що розвідка та ЗСУ у ніч на 18 серпня завдали удару по комбінату «Кавказ» Ростовської області рф, де зберігались нафтопродукти для потреб рашаармії. За інформацією очевидців, підприємство атакували 5 ударних безпілотників. Джерела в ГУР запевнили, що це були БПЛА українського виробництва. На місці атаки виникла велика пожежа – запалали резервуари з дизпаливом.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: