На ростовщині запалала ще одна нафтобаза

НОВИНИ 28.08.2024 Коментарі 0

Після гучних вибухів у Ростовській області рф уночі 28 серпня зафіксовано пожежу на черговій нафтобазі. Тепер там палає дві нафтобази одночасно.

У рашистських пабліках і соцмережах легка паніка. «Ворог атакував Каменський район. Зараз на нафтобазі велика пожежа, яку видно з траси. Схоже, будуть ще довго гасити», - пишуть у місцевих ТГ-каналах. Повідомляють також, що полум’я сягає кількох десятків метрів, і ситуація «схоже, розвивається за «пролетарським» сценарієм».

За попередньою інформацією, горить комбінат «Атлас» Росрезерву. Нафтобаза належить Федеральному агентству з Державних резервів і безпосередньо використовувалася для постачання окупаційної армії паливом. 

Місцевий губернатор васілій голубєв у своєму ТГ спершу повідомив про нічну атаку безпілотників в області. За його словами, близько 3.00 ночі в Ростовській області було збито 4 БПЛА, і при цьому ніхто не постраждав.

А вже під ранок він написав про атакований безпілотниками «паливний склад», який загорівся. Постраждалих, за його інформацією, традиційно немає, як і загрози поширення вогню на житлові будинки.

Нагадаємо, що нафтобаза біля Пролетарська у тій же ростовській області горить уже 10 днів, і найближчі до неї житлові будинки вже також палали.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: