У путіна все погано – уперше за багато років скасував низку заходів

НОВИНИ 12.12.2022 Коментарі 0

Уперше із 2012 року на росії не відбудеться велика щорічна прес-конференція за участі диктатора владіміра путіна. Таку новину повідомив глашатай заявив його прес-секретар дмітрій пєсков. 

Як зазначає російська служба ВВС у своєму телеграм-каналі, багатогодинне шоу за участі путіна щороку відбувалося у грудні. Під час нього кремлівський карлик відповідав на запитання представників зарубіжної та федеральної преси, а також регіональних журналістів.

Пєсков натомість пообіцяв, що путін можливо відповідатиме на запитання «журналістів» кремлівського пулу.

ВВС нагадує, що в лютому цього року путін розпочав повномасштабну війну проти України, «жертвами якої стали десятки тисяч людей». Російська армія руйнує міста та завдає під час настання холодів масштабних ударів по енергетичній інфраструктурі. Попри майже стотисячні втрати у живій силі російської армії і провал кремлівської бравади «вазьмьом Кієв за трі дня», минулого тижня путін укотре заявляв, що «сво» іде своїм чєрєдом».

Схоже, російський сатрап усвідомлює неможливість відбріхуватися перед іноземними журналістами й у цьому йому не допоможуть навіть маститі доморощені пропагандисти. Як не додадуть вони йому настрою під час новорічного прийому у кремлі. Цей захід також вирішили скасувати, повідомив пєсков.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: