У підмосков’ї знайшли тіло екснардепа Іллі Киви

НОВИНИ 06.12.2023 Коментарі 0

Тіло ймовірно колишнього депутата Верховної ради Іллі Киви знайшли у підмосковному селі Супонєве. Про це повідомляють рашаЗМІ з посиланням на представника екстрених служб.

За їхньою інформацією, на місці події працює слідчо-оперативна група.

Водночас джерела УП в силових структурах повідомили, що за ліквідацією Киви стоїть Служба безпеки України. Було проведено спецоперацію, у результаті якої відомого зрадника і колаборанта ліквідували зі стрілецької зброї.

Нагадаємо, що у 2019 році Ілля Кива обрався депутатом Ради за списком «Опозиційної платформи – За життя». До цього він перебував у «Правому секторі» та очолював Соціалістичну партію України. Був радником міністра внутрішніх справ Арсена Авакова

В Україні Киві ще торік (напередодні повномасштабного вторгнення) висунули підозру в державній зраді та замаху на територіальну цілісність країни. Після цього він утік до Іспанії, звідки перебрався до Москви.

У квітні минулого року він попрохав у кремлівського карлика політичний притулок та російське громадянство. А вже через кілька днів цей запроданець повідомив, що рашистські спецслужби запобігли замаху на нього. Киву нібито планували застрелити у Москві на виході з особистого броньованого автомобіля. Кілерами мали стати колишні співробітники спецслужби близькосхідної країни, які з цією метою прибули до рф. Щоправда, про цю небезпеку він нібито дізнався вже після завершення операції.

У листопаді цього року Личаківський суд Львова заочно засудив Киву до 14 років ув'язнення з конфіскацією майна. Його визнали винним у закликах до агресивної війни та насильницької зміни влади, держзраді та публічному використанні комуністичної символіки. Екс-депутата оголосили у міжнародний розшук. Тепер, схоже, куля знайшла цього «героя», тож арештовувати його вже не доведеться.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: