У Херсоні вбито першого заступника гауляйтера cальдо з фсб

НОВИНИ 30.09.2022 Коментарі 0

Збройні Сили України завдали ракетного удару по центральній частині окупованого рашистами Херсону. Унаслідок цього загинув перший заступник голови так званої військово-цивільної адміністрації Херсонської області алєксєй КАТєрінічов.

Таку приємну новину повідомляють російські пропагандистські медіа.

«Перший заступник голови адміністрації Херсонської області з безпеки алєксєй катєрінічов загинув унаслідок ракетного удару українських військ по центру Херсона», - пише риа «новости».

Убитий родом із міста Рибінськ Ярославської області рф. Закінчив прикордонну академію фсб. До цього працював першим заступником начальника Центру із проведення рятувальних операцій особливого ризику «Лідер».

У крісло заступника гауляйтера сів у серпні місяці. Саме в той час колаборанта з колишньої «партії регіонів» володимира сальдо госпіталізували та ввели у медикаментозну кому. 4 серпня сальдо, який очолював окупаційні структури в Херсонській області, доправили у Крим, а потім у стані штучної коми забрали у москву. Була інформація, що його могла отруїти фсб. Нещодавно – з 19 вересня, він повернувся виконувати свої обов’язки зрадника.

У міністерстві надзвичайних ситуацій росії висловили глибокі співчуття рідним та близьким російського окупанта.

Цікаво, що російська пропаганда називає це «адресним терором», до якого вдається влада України за допомогою прицільних ударів ракетних систем залпового вогню HIMARS. На росії стверджують, що ракета влучила у будинок, в якому жив катєрінічєв.

«Ракета прилетіла HIMARS, тобто це теракт. Я чомусь провів паралелі та відсилання до Журавка (екс-нардеп-регіонал і колаборант-інвалід, який нещодавно загинув у Херсоні) – це абсолютно така ж історія. Вони перейшли до такого «адресного» терору, тобто це не розтяжка, не бомба, це саме ракетний удар», - дивно трактує звільнення української землі від рашистів заступник голови комісії вп рф з розвитку інформаційної спільноти ЗМІ та масових комунікацій алєксандр малькевич.

Нагадаємо, 16 вересня ЗСУ завдали удару по правому крилу будівлі Херсонського апеляційного суду, що розташована за будинком облдержадміністрації. Там перебувало керівництво окупаційної влади.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: