Гауляйтера Херсонщини отруїла російська фсб

НОВИНИ 05.09.2022 Коментарі 1

Причетною до отруєння російського колаборанта, колишнього «регіонала» та гауляйтера Херсонської області володимира сальда є федеральна служба безпеки російської федерації.

Такі дані від свого джерела в українській розвідці отримав інформресурс Guildhall. Згідно з результатами аналізів екс-мера Херсона, які провів 27-ий Науковий центр міністерства оборони рф, сальдо отруїли рицином. Ця речовина небезпечніша за ціаністий калій, не має протиотрути та є улюбленою зброєю терористів. Не цурався його і радянський КДБ – рицин, власне, і розробили 1937 року в токсикологічній лабораторії НКВС.

В українській розвідці повідомили, що за своєю специфікою отруєння рицином могли вчинити суто люди з найближчого оточення сальдо. А їх призначила на посади фсб росії. Мотивом отруєння слугує протистояння між головним розвідуправлінням і фсб рф.

На фсб у кремлі поклали функцію формування «органів влади» на українських окупованих територіях. А сальдо призначили на керівну посаду в Херсонській області відразу після її окупації. Причому зробив це  особисто генерал гу гш зс рф (гру) владімір алексєєв з метою взяти під контроль фінансові потоки. У відповідь на це 5-та служба фсб в особі генерала владіміра адамовіча пєтровского вирішила змістити сальдо та замінити його на людину зі своєї структури. А заступником сальдо став агент фсб рф константін єлісєєв.

Згідно з інформацією Guildhal, у москві не сприйняли версію про «українських диверсантів» і віддали матеріали на аналіз до 27-го наукового центру міністерства оборони росії.

«Отруєння сальдо реалізовано федеральною службою безпеки рф, оскільки могло бути проведено виключно найближчим оточенням сальдо, яке підбирало та перевіряло фсб, і є наслідком протистояння між спецслужбами, що загострилося», - пояснюють в українській розвідці.

Нагадаємо, на початку серпня гауляйтеру Херсонської області володимиру сальдо стало погано. Його госпіталізували і ввели у медикаментозну кому, а потім доправили у Крим. Там йому погіршало і він опинився під апаратом штучної вентиляції легень. Після наради російських та кримських ескулапів його вирішили забрати у москву. Вже тоді була інформація, що його могли отруїти.

До речі, у москві сальдо поклали у важкому стані у відділення реанімації токсикологічного відділення НДІ імені Скліфосовського.

Фото most.ks.ua

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Валерий.
2022-09-05 10:54:39

Хай побільше труять. Це ж зрадники України!

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: