Гауляйтера окупованої Херсонщини вивезли у москву

НОВИНИ 05.08.2022 Коментарі 0

Колаборанта з колишньої «партії регіонів» володимира сальдо госпіталізували та ввели у медикаментозну кому. У четвер, 4 серпня, його доправили у Крим. Там йому погіршало і він опинився під апаратом штучної вентиляції легень. Після чого його ввели у штучну кому. Після наради російських та кримських ескулапів його вирішили забрати у москву. Є інформація, що його могли отруїти.

Видання «Комерсант» пише, що про свою госпіталізацію повідомив сам сальдо, який виконував обов’язки голови військово-цивільної адміністрації Херсонської області.

«Після чергової наради з урядом Херсонської області до мене підійшов міністр охорони здоров'я та почав наполягати на негайному медобстеженні. Я, звичайно, відмовився, але міністр привів до кабінету лікарів, які, зробивши обстеження, наполягли на негайній госпіталізації. Обговоривши з колегами, вирішив погодитись із пропозиціями лікарів»,— цитує видання текст сальдо з його Telegram-каналу.

У його крісло сів громадянин росії сєрґєй єлісєєв. Він – «колишній» працівник фсб. Нагороджений орденом мужності, медаллю «за відвагу» та медалями «за заслуги перед батьківщиною» І та ІІ ступеня.

Російські «весті» пишуть, що сальдо не повідомив про свої проблеми зі здоров’ям. Але нагадують, що у липні цього року він ледь не став жертвою замаху – на шляху його автомобіля невідомі заклали вибухівку. Трагедії вдалося уникнути «завдяки пильним громадянам».

Є декілька версій щодо ситуації зі сальдом. Перша – реальні проблеми зі здоров’ям. Друга – погіршити його здоров’я могли українські спецслужби («партизани»). Третя – таким способом росіяни вирішили своїми руками усунути запроданця як ненадійного чи непотрібного за своїми характеристиками та замінити перевіреним фсбешником.

ДОВІДКА

68-річний Володимир Васильович Сальдо народився у селі Жовтневе Миколаївської області. Народний депутат України VII-го скликання від «партії регіонів». Заступник голови комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства та регіональної політики. Депутат Херсонської міської ради VII-го скликання. Тричі обирали міським головою Херсона упродовж 2002—2012 років.

27 квітня 2022 року після російської окупації Херсонської області під час вторгнення в Україну розпочав співпрацювати з Росією. Його призначили головою Херсонської військово-цивільної адміністрації.

11 червня 2022 року серед перших на окупованій росіянами території Херсонської області отримав громадянство росії.

2022 року через підтримку вторгнення Росії в Україну США ввели проти Сальдо персональні санкції

Фото severreal.org

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: