У Верховному суді сидів фанатик путіна

НОВИНИ 05.02.2024 Коментарі 0

Служба безпеки України викрила посадовця Верховного суду України за виправдовування агресії росії і прихильність до кривавої загарбницької війни путіна проти України.

Очільник одного зі структурних підрозділів Верховного суду виправдовував збройну агресію рф і тимчасову окупацію нашої держави. В одній із розмов заперечує суверенітет України і пропонував віддати окупантам південні регіони, у тому числі Одеську та Херсонську області.

Представник ВСУ перед своїми підлеглими героїзував найманців з "вагнера" та навіть висловлював ідею розпочати новий наступ на Україну з північного напрямку для захоплення Львова та сусідніх регіонів, повідомляє пресслужба СБУ.

"Фігурант висловлював свої надії на швидку окупацію нашої держави з подальшим встановленням на її території кремлівського режиму", - йдеться у повідомленні.

Під час обшуків за місцем проживання зловмисника виявлено:
▪️  ⁠мобільні телефони та комп’ютери із доказами злочинних дій;
▪️  ⁠майже 300 необлікованих набоїв до стрілецької зброї;
▪️⁠  ⁠спеціальний технічний засіб незаконного стеження;
▪️  ⁠прокремлівську літературу.

Затриманому фанатику путіна повідомили про підозру за ч. 3 ст. 436-2 Кримінального кодексу України (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії рф проти України, глорифікація її учасників, вчинені службовою особою).

Йому загрожує до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: