У Росії зріє план усунення путіна

НОВИНИ 21.03.2022 Коментарі 0

Отруєння, раптова хвороба, нещасний випадок… Ці та інші способи відсторонення від влади розглядають у середовищах так званих російських еліт.

Російська бізнесово-політична еліта формує групу впливових осіб, опозиційних до господаря кремля. «Їхня мета – якнайшвидше відсторонення путіна від влади та відновлення економічних зв’язків із Заходом, зруйнованих через війну в Україні», - пише на своїй сторінці у FB Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

За інформацією української військової розвідки, частина впливових у політиці РФ осіб розглядає як наступника путіна – директора ФСБ Алєксандра Бортнікова. Останній перебуває у немилості російського карлика-диктатора. Офіційна причина опали керівника ФСБ – фатальні прорахунки у війні проти України.

Адже Бортніков і його відомство відповідали за аналіз настроїв населення України та оборонні можливості української армії. Тепер очільник ФСБ і деякі впливові представники російської еліти розглядають різні варіанти відсторонення путіна від влади.

ГУР МОУ повідомляє про різні способи фізичного усунення, зокрема, отруєння, раптова хвороба чи інша «випадковість». Українська розвідка також припускає, що саме з цими процесами пов’язаний нещодавній «злив» розташування чеченських підрозділів на півночі Києва з боку російської ФСБ.

Імовірно, так керівництво російської спецслужби намагається послабити вплив Кадирова. Також це може бути спробою завчасно налагодити взаємодію з українською владою в обхід теперішнього керівництва РФ.

До слова, смерті путіна щодня бажають мільйони людей в усьому світі. Але крім проклять, прагматики вишуковують інші способи.

Наприклад, уродженець Росії Алекс Конанихін (Alex Konanykhin), який зараз мешкає у США та займає проукраїнську позицію, пообіцяв мільйон доларів винагороди кілерові за «голову» терориста N1 у світі.

«Обіцяю заплатити 1 000 000 доларів офіцеру (-ам), який, виконуючи свій конституційний обов'язок, заарештує путіна як воєнного злочинця…  Як етнічний росіянин та громадянин Росії, я бачу своїм моральним обов'язком сприяти денацифікації Росії. Продовжу допомогу Україні в її героїчних намаганнях протистояти нападу путінської орди», - написав Конанихін.

Подібну ідею висловив підприємець із Луганської області Євген Цодіков.

Він за голову президента Росії обіцяв у FB 10 мільярдів євро, хоча не має такої суми. Ініціатор винагороди вірить, що ненависть до путіна така велика, що люди скинуться, аби зібрати потрібну суму.

Ілюстративне фото: Twitter

 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: