У Путіна – війна за планом: черговий фейкоспіч неадеквата

НОВИНИ 17.03.2022 Коментарі 0

Президент росії владімір путін вважає дії своєї армії на території України успішними та такими, що йдуть за планом. У цьому він переконував учасників і глядачів наради щодо заходів соціально-економічної підтримки російських регіонів.

«Операція розвивається успішно, у суворій відповідності до заздалегідь затверджених планів», - цитує Путіна «Цензор.НЕТ»

Путін намагається тримати хорошу міну за поганої гри та переконувати, що тактика його армії «цілком себе виправдала».

На тлі тисяч загиблих цивільних українців у кремлівського карлика повертається язик запевняти, що російські головорізи роблять усе, щоби «уникнути втрат серед мирного населення».

Неадекватний карлик повторив наративи про зовнішнє управління Україною і підштовхування Києва західними покровителями «до кровопролиття», бажання створити ядерну зброю та експерименти над біологічною зброєю.

Тим часом керівник організації Bellingcat Христо Грозєв в інтерв'ю YouTube-каналу «Навальний Live» розповів про паніку у Кремлі через відсутність нового плану дій після провалу російської воєнної кампанії в Україні.

У Кремлі «відбувається щось дуже дивне і страшне», – цитує Грозєва Mind.

Болгарський журналіст-розслідувач зіслався на свої джерела у Москві, які підтвердили арешт керівника 5-ої служби ФСБ генерал-полковника Сєрґєя Бєсєдіна. Останній відповідав за зовнішню розвідку, в Україні зокрема. Також у ФСБ тривають репресії щодо інших високопосадовців. А все тому, що російське головне розвідуправління міноборони рф поки що ближче перебуває до Путіна і звалює свої невдачі «фсбешників».

Христо Грозєв прогнозує два варіанти розвитку подій.

  • Згідно з першим, Москва і Київ домовляться про компроміс. Сигналом для цього є заяви зі Стамбула від Тайїпа Ердогана про перемовини та розуміння у Кремлі безвиході від війни в Україні.
  • За другим варіантом, Путін наважиться на застосування тактичної ядерної зброї чи інших потужних видів озброєння заради порятунку свого іміджу «сильного лідера».

До якого саме керунку схилятимуться у Кремлі, повинно стати відомо ще цього тижня, коли спостерігачі побачать зрушення у напрямі розв’язання війни.

Ілюстративне фото: колаж ЗІФ

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: